Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2021 17:34:33
Deli članek:

Iz Ljubljane v BEOGRAD! NOV PRESTOP na relaciji OLIMPIJA–PARTIZAN?!

alesfevzer.com

Poletni prestopni rok je postregel z dvema prestopoma na relaciji Olimpija–Partizan.

Najprej je julija Macky Bagnack Ljubljano zamenjal za Beograd in oblekel črno-beli dres srbskega velikana. Mesec pozneje pa sta kluba sklenila nov posel, takrat je v nasprotni smeri odšel Đorđe Ivanović, ki se je pri Olimpiji odlično znašel in je po prvem delu sezone skupaj z Andresom Vombergarjem prvi strelec moštva in hkrati drugi strelec lige.

Tudi Bagnack ima pri Partizanu pomembno vlogo, doslej je zanj zbral 15 nastopov in spada med pomembnejše člene ekipe. Zdaj pa si Bagnack želi v Partizan pripeljati še bivšega soigralca iz Olimpije - Erica Boakyeja. Ganskemu bočnemu branilcu, ki se je vrnil po poškodbi in je jeseni odigral osem tekem, čez pol leta poteče pogodba z zmaji. "Pogodba z Olimpijo mu poteče junija in zanj bi bilo dobro, da bi prišel v Partizan," je glede tega dejal Bagnack, ki tako odkrito vabi nekdanjega soigralca v svoj novi klub. Hkrati pa bi lahko rekli, da celo 'novači' okrepitve za črno-bele. Seveda to ne pomeni, da bo Boakye tudi dejansko odšel k Partizanu, a slednji se je že poleti zanimal za njegove usluge ...

Bagnack je ob tem srbskim medijem postregel s še eno zanimivo informacijo. "Domov sem odnesel 45 dresov! Zdaj v mojem mestu Tobagnu veliko več ljudi pozna in spoštuje Partizan."

ALESFEVZER.COM