Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 16.01.2021 17:55:58

Novi trener Olimpije po prvih treningih poln hvale na račun igralcev

m24
Goran Stanković je naslednji v vrsti, ki bo skušal osrečiti predsednika Olimpije Milana Mandarića.

Ali bo v očeh samovoljnega poslovneža, ki trenerje menja kot po tekočem traku, 41-strateg drugačen od njegovih predhodnikov, je težko verjeti, a pustimo se presenetiti. Za uradno spletno kluba je novi trener, ki je pravzaprav povratnik v zmajevo gnezdo, strnil vtise ob prevzemu funkcije.

"Sem zelo zadovoljen z energijo in z delom, tako da lahko fante samo pohvalim. Ta prvi vtis je res pozitiven," je dejal uvodoma, potem podal konkretnejšo oceno: "Na teh prvih treningih ni bilo nobenih presenečenj. To je Olimpija, igralci so motivirani in željni dokazovanja. Zavedajo se, da je to, da so v Olimpiji tudi velika odgovornost. Vsi imajo željo igrati za ta klub."



Nogometaši Olimpije se bodo v ponedeljek odpravili na priprave v Umag. "Rad bi, da se čim prej uigramo. Časa je zelo malo in zagotovo pričakujemo še kakšne okrepitve, da malo izostrimo konkurenco znotraj moštva. Cilj je, da se uigramo in da sproti odpravljamo napake, ki se bodo pojavljale na teh prijateljskih tekmah."

Ljubljančani bodo pred nadaljevanjem sezone odigrali štiri pripravljalne tekme. "Pozorni bomo na taktične zahteve, pa tudi na energetsko potrošnjo. Poskušali se bomo dogovoriti za še eno tekmo, saj je prvenstvo že zelo blizu, zato bi nam zagotovo odgovarjal še kakšen prijateljski obračun."

Članki iz rubrike