Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 15.01.2021 21:48:03

Se še spomnite Asmirja Suljića!? Ne boste verjeli, kje bo nekdanji ZVEZDNIK OLIMPIJE nadaljeval KARIERO!

www.alesfevzer.com
V Ljubljani je igral odlično.

Asmir Suljić je bil svojčas eden izmed najboljših nogometašev Olimpije. V zmajevem gnezdu se je zadržal malce dlje kot eno sezono, v tem času odigral 36 prvenstvenih tekem, v katerih je zabil spodobnih 6 zadetkov in dodal kar 13 asistenc. Bil je eden najboljših asistentov, ki so jih imeli Ljubljančani v zadnjih letih, nato je odšel na Poljsko, kjer je okrepil Zaglebie, toda v klubu, v katerem sta takrat blestela Damjan Bohar in Saša Aleksander Živec se ni znašel. 

asmir suljic
Po kratki epizodi na Poljskem je odšel v Izrael, podpisal za Maccabi Petah Tikvo, toda tudi v Izraelu ni našel sreče, zato je po zgolj nekaj mesecih spet zamenjal klub. Suljić, ki ima tudi madžarski potni list, saj je največji del svoje kariere preživel na Madžarskem, kjer je nosil dres Ujpesta in Videotona, se je vrnil na Madžarsko, podpisal pa je pogodbo s trenutno zadnjeuvrščenim klubom madžarske prve lige Diosgyorom.

Za ta klub, ki ga je pred kratkim prevzel hrvaški strokovnjak Zoran Zekić, sta v tem prestopnem roku podpisala že dva nekdanja nogometaša Olimpije, ki sta bila še v jesenskem delu sezone pomembna člena Dina Skenderja Goran Milović in Luka Marin. Suljić je torej še tretji bivši nogometaš zmajev, ki je podpisal za Diosgyori v zadnjih dneh. 

Članki iz rubrike