nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 15.01.2021 20:33:43

ŠKANDAL V ŠPANIJI: Real trdi, da je bil OŠKODOVAN. Kar je storil predsednik ZVEZE, je ŠOKIRALO VSE!

Reuters
Pri Realu so besni.

Španski velikan Real Madrid je včeraj v superpokalnem polfinalu izgubil proti Athleticu iz Bilbaa in tako izpadel iz tekmovanja. V primeru zmage bi se v velikem finalu pomeril z Barcelono, tako dvoboj s Katalonci zdaj čaka Baske. Pri Realu so prepričani, da so bili grobo oškodovani na tekmi z Athleticom. 

Tekla je 96. minuta, rezultat je bil 2:1 v korist Baskov, ko je vezist Madridčanov Marco Asensio na vsak način zahteval najstrožjo kazen za svoj klub zaradi domnevne igre z roko branilca Athletica. V prenosu se nikakor ni dalo razbrati, da bi moral imeti Real na voljo najstrožjo kazen, toda takoj po koncu tekme je Moviestar v javnost spravil posnetek kadra, na katerem se je zelo lepo videlo, da je branilec Athletica zares igral z roko. A VAR seveda tega posnetka ni imel, zato roke ni dosodil in Real je izgubil. 

Po koncu tekme se je predsednik španske nogometne zveze Luis Rubiales javno opravičil Realu zaradi napake, kar je dvignilo ogromno prahu. Predvsem zato, ker ni ravno v navadi, da se predsednik zveze opravičuje za sodniške napake. Navijači Barcelone so prepričani, da se Rubiales nikdar ne bi opravičil za napako, storjeno v škodo Barcelone. Vse skupaj je na nek način kar malce škandalozno. "To bi morali videti, zato se opravičujem vsem. Bila bi neumnost, če bi to napako poskušali prikriti," je dejal Rubiales. In debate o tem, da ima Real veliko zaščito pri španski nogometni zvezi, so se znova razplamtele. Glede na to, da se mora predsednik zveze javno opravičiti zaradi napake, storjene v madridsko škodo, so mnogi prepričani, da protekcija Reala ni zgolj  

Članki iz rubrike