Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 13.01.2021 20:31:00

URADNO: Dembele na posodo k ATLETICU

Profimedia
Atletico Madrid, trenutno vodilni klub španske nogometne lige, je sporočil, da je v svoje vrste pripeljal Mousso Dembeleja, do zdaj igralca Lyona. Ta je francoskega napadalca Špancem posodil do konca sezone, bodo pa imeli Madridčani možnost, da ga odkupijo za približno 35 milijonov evrov, poroča AFP.

Atletico, ki ga je decembra zapustil Brazilec Diego Costa, si je 24-letnega Francoza izposodil za 1,5 milijona evrov. Takoj pa nanj ne bo mogel računati, saj še okreva po zlomu roke in operaciji. Trenerju naj bi bil na voljo na začetku februarja, v Madridu pa upajo, da bo lahko igral v nadaljevanju lige prvakov, Atletico se bo v osmini finala meril s Chelseajem.


Dembele je profesionalno kariero začel pri Fulhamu, h kateremu je prišel že kot mladinec, na Otoku je igral še za Celtic. V Lyon je prišel leta 2018. Francoske članske reprezentance še ni zastopal, je pa nastopal v vseh mlajših selekcijah.

"Ekipi smo dodali mladega, a že izkušenega napadalca, ki je močan psihološko in telesno. Dober je v skoku, je tudi hiter," so Dembeleja v sporočilu za javnost opisali pri Atleticu.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike