Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2021 14:50:16
Deli članek:

Nogometaši MURE spet na treningu, Šimundža BREZ USMILJENJA: Tudi do NOVIH OBRAZOV! (foto)

Aleš Cipot

Nogometaši Mure so se spet zbrali na treningu.

Konec premora. Po dveh tednih so se nogometaši Mure vrnili na trening, trener Ante Šimundža pa ne pozna usmiljenja. Njegovi varovanci bodo že prvi dan opravili dva treninga. Prvi trening je bil namenjen testiranju na atletski stezi, že na popoldanskem pa se bodo znova soočili z žogo. To velja tudi za dve zimski okrepitvi, in sicer Mihaela Klepača in Samsindina Oura.

"Prvenstvo se začne zgodaj in na voljo imamo šest tednov priprav. Nisem želel prepustiti uvodnega dela priprav igralcem samim, saj v poletnih mesecih praktično ni bilo priprav," je pred začetkom prvega treninga za spletno stran Mure povedal trener Ante Šimundža, Luka Bobičanec pa dodal: "Poleti je bil premor zelo kratek, zato sta nam ta dva tedna pomenila veliko in lahko rečem, da smo se vsi dobro odpočili. Zdaj je na nas, da se dobro pripravimo in v nadaljevanju sezone že bolj 'pritisnemo' in ostanemo na najboljših treh mestih v ligi."


Prvi trening so opravili naslednji igralci: Marko Zalokar (vratar), Dušan Gyergyek (vratar), Lan Erjavec (vratar), Vid Šumenjak (vratar), Matic Maruško, Žan Karničnik, Žiga Kous, Klemen Šturm, Klemen Pucko, Jan Gorenc, Jure Travner, Dragan Lovrić, Nino Kouter, Luka Bobičanec, Tomi Horvat, Luka Marič, Aljaž Antolin, Filip Kosi, Tio Cipot, Samsindin Ouro, Amadej Maroša, Kevin Žižek, Kai Cipot, Vito Štrakl, Mihael Klepač in Andrija Filipović. Po individualnem programu zaenkrat vadijo še Matko Obradović, Marin Karamarko, Alen Kozar, Renato Simić in Staniša Mandić, ki okrevajo po poškodbah. Zaradi poškodbe bo uvodne dni priprav izpustil Marko Brkić.

Aleš Cipot
Mihael Klepač

Aleš Cipot
Samsindin Ouro

Aleš Cipot