Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.12.2020 10:40:17
Deli članek:

Kaj se dogaja s prodajo OLIMPIJE?! Mandarić odšel v ZDA, tik pred odhodom pa na sestanku z VLAGATELJI ...

alesfevzer.com

Dino Skender in njegovi varovanci se pripravljajo na zadnjo preizkušnjo pred odhodom na zimski oddih. V soboto bodo v Stožicah gostovali Goričani, zanimivo dogajanje pa še naprej poteka tudi v zakulisju; Milan Mandarić opravlja pogovore z morebitnimi vlagatelji.

Ta teden so govorice o prihodu novih vlagateljev v Stožice, ki bi nadaljevali poslanstvo Milana Mandarića oziroma mu v začetni fazi vsaj pomagali pri vodenju kluba do tako imenovanega mehkega prevzema, spet postale glasnejše. Spomnimo, na straneh našega časopisa smo poročali, da naj bi bil načelni dogovor že sklenjen; po teh navedbah bi morali investitorji do srede zeleno-beli račun obogatiti z 1,5 milijona evri, pred tem so menda odšteli 250 tisočakov predujma.

Mandarić si je vzel čas za razmislek
Po naših informacijah nakazila ni bilo, toda isti vir dodaja, da to bojda kljub vsemu še ne pomeni, da je posel padel v vodo. Prvi mož Olimpije naj bi sredi tedna z omenjenimi gospodi opravil naslednjega v nizu temeljitih pogovorov in padla naj bi odločitev, da se bodo nadaljevali tudi v prihodnje. Kajpada z namenom, da bi se vendarle uspešno zaključili in bi Ljubljančani naposled dobili prepotrebno finančno injekcijo, po kateri bi Milan Mandarić lahko začel resneje načrtovati, na kakšen način bo užival, ko se bo umaknil s položaja predsednika.

Ampak to naj se ne bi zgodilo takoj in zdaj, alfa in omega zmajev si je bojda znova vzela nekaj več časa za razmislek. Izvedeli smo namreč, da se gotovo ne bo nič pretresljivega pripetilo do njegove vrnitve iz Združenih držav Amerike, kamor je z zagrebškega letališča odpotoval v včerajšnjem popoldnevu. Odločitev o nadaljnji usodi zmajev bo potemtakem očitno padla čez lužo ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!