kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 29.11.2020 19:15:37

Prav TEGA so se ZELO BALI: Pred večnim derbijem je Olimpija doživela HUD UDAREC! (video)

ALESFEVZER.COM
Zadnji dvoboj 14. kroga je bil odigran med Domžalami in Olimpijo, derbi Ljubljanske kotline pa se je končal z zmago rumene družine, ki je slavila s 3:1 (2:0).

Glede na zadnje predstave so zmaji v mesto ob Kamniški Bistrici prišli v vlogi izrazitega favorita, na koncu pa so pred četrtkovim večnim derbijem ostali praznih rok. Njihov potop se je začel že kmalu po prvem žvižgu sodnika Slavka Vinčića, saj so že po dobrih 180 sekundah zaostajali z 0:2. V drugi minuti je v polno meril Arnel Jakupović, v četrti pa še Tamar Svetlin. Če so navijači takrat še upali na preobrat, saj je bilo do konca srečanja še veliko časa, pa so se upi razblinili na začetku drugega polčasa, ko je na 3:0 povišal Dario Kolobarić, a samo tri minute pozneje je sledila izključitev ljubljanskega kapetana Mirala Samardžića, ki je s komolcem v obraz udaril Kolobarića. Dvajset minut pred koncem je z izjemnim zadetkom izid sicer znižal Michael Pavlović, toda s tem poskrbel zgolj za kozmetični popravek rezultata.

Zeleno-beli bodo v četrtek v Stožicah gostili Maribor in ta poraz je za Olimpijo resnično slaba popotnica pred pomembnim srečanjem. Za nameček Olimpija zdaj za vijoličastimi zaostaja za štiri točke, trener Dino Skender pa bo moral enajsterico sestaviti še brez Samardžića ...

,

DOMŽALE - OLIMPIJA 3:1 (2:0)

* Športni park, brez gledalcev, sodniki: Vinčić, Klančnik, Kovačič.
* Strelci: 1:0 Jakupović (2.), 2:0 Svetlin (4.), 3:0 Kolobarić (58.), 3:1 Pavlović (73.).
* Domžale: Sorčan, Sikošek, Šoštarič Karič, Dobrovoljc, Žinič, Husmani, Pišek, Ibričić, Jakupović (od 73. Vuklišević), Svetlin (od 62. Podlogar), Kolobarić (od 90. Mavretič).
* Olimpija: Frelih, Pavlović, Samardžić, Milović, Boakye, Caimacov, Močinić (od 46. Bosić), Elšnik, Kvesić (od 85. Kurež), Ivanović (od 64. Perković), Vombergar.
* Rumeni kartoni: Sikošek; Milović, Elšnik.
* Rdeča kartona: Samardžić (60.), Sikošek (70.).

Galerija

Članki iz rubrike