Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2020 11:13:16
Deli članek:

Trener OLIMPIJE spregovoril o velikih težavah v klubu in razkril: Molčimo zato, ker nočemo delati drame!

alesfevzer.com

Dino Skender je za Ekipo SN spregovoril o težavah s poškodbami.

Če za koga, potem je za Olimpijo reprezentančni premor prišel ob pravem času. Ljubljančani se namreč spopadajo s številnimi poškodbami, že na tekmi s Koprom, na kateri so doživeli poraz z 1:2, so bili močno zdesetkani. 

Timi Max Elšnik že dlje časa stiska zobe in igra s pomočjo tablet. Michael Pavlović, Enrik Ostrc, Vitja Valenčič, Nik Kapun, Radivoj Bosić, Jakov Blagaić in Miral Samardžić so poškodovani. Ante Vukušić je odsoten zaradi bolezni, Angel Ljaskov še ni povsem okreval po težavah s kolenom, Dražen Bagarić je komajda začel trenirati na polno. "Nočem iskati izgovorov, nočem iskati alibijev. Vemo, kje smo in kaj smo, toda ključno in najpomembnejše dejstvo je, da nismo bili dovolj dobri," je za Ekipo SN povedal trener Dino Skender in dodal: "Vse to so težave, s katerimi se spopadamo, težave, ki nam otežujejo življenje. Toda kljub temu molčimo, saj nočemo delati dodatne drame. Vsi pa lahko vidite, da imamo težave, da zadeve niso takšne, kot bi morale biti. Kar zadeva kader, nam manjkajo nogometaši. Že več tednov recimo igramo brez levega bočnega branilca."

VEČ O TRENUTNEM DOGAJANJU V OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.