Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2020 10:15:45
Deli članek:

Se spomnite Krunoslava Jurčića?! Nekdanji trener Maribora POČNE ČUDEŽE! Poglejte, kaj mu je uspelo ...

Drago Wernig - TAKA

V Mariboru so ga oboževali.

Hrvaški strateg Krunoslav Jurčić je bil zgolj kratek čas trener Maribora, toda mariborski navijači so ga naravnost oboževali. Predvsem zato, ker je pod njegovo taktirko Maribor igral zelo napadalen nogomet. Takšnega, kakršnega si pristaši vijoličastih želijo gledati. 

Danes Krunoslav Jurčić živi in dela v Združenih arabskih emiratih, kjer je trener tamkajšnjega velikana Al Nasra. In hrvaške Sportske novosti so se razpisale o fantastičnem delu, ki ga nekdanji trener Maribora opravlja na Bližnjem vzhodu. V zadnjem času je namreč Al Nasr pod njegovo taktirko nepremagljiv. Slavil je na štirih zaporednih tekmah, s skupno gol razliko 10:0. V tem trenutku je Al Nasr sicer na drugem mestu na prvenstveni lestvici. Po petih tekmah ima 13 točk, v uvodnem krogu novega prvenstva je namreč Jurčićeva ekipa remizirala z 1:1.

A že v naslednjem krogu bo imel Jurčić priložnost, da se s svojim moštvom povzpne na vrh lestvice, saj Al Nasr gostuje pri ekipi Al Sharjah, ki je v tem trenutku s popolnim izkupičkom 15 točk na vrhu prvenstvene lestvice.