Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2020 07:21:34
Deli članek:

Dare VRŠIČ z jasnim in glasnim sporočilom MARIBORU in OLIMPIJI: Pred mesecem so se mi vsi smejali, ker ...

alesfevzer.com

Dare Vršič je bil izbran za najboljšega nogometaša 11. kroga PLTS po izboru Ekipe SN.

Izkušeni član Kopra je v letošnji sezoni motor povratnikov v prvo ligo, nič drugače ni bilo niti na tekmi v Stožicah. Kanarčki so z 2:1 premagali Olimpijo in zdaj skupaj z Muro in Mariborom kraljujejo na vrhu lestvice z 19 točkami. 

V pogovoru za Ekipo SN je Vršič med drugim spregovoril tudi o izenačenosti prvenstva ter o Mariboru in Olimpiji. "V preteklosti sem z nekaterimi izjavami ekipo želel zgolj motivirati. Pred enim mesecem so se mi smejali, ko sem rekel, da smo zmožni velikih stvari, zdaj pa so glave trezne, gremo tekmo za tekmo in na koncu nam bo to prineslo, kar si bomo po 36 tekmah zaslužili – pa naj bo to šesto, tretje ali katero drugo mesto," je povedal Vršič in dodal: "Olimpija in Maribor ne izstopata tako, kot sta v preteklih letih, zato je bilo prvenstvo že lani bolj izenačeno. Vsekakor je tako, ker sta slabša. Bile so sezone, ko sta si že na začetku priigrala veliko prednost, zdaj pa tega ni in smo vsi zelo blizu."

CELOTEN POGOVOR Z DARETOM VRŠIČEM O VZDUŠJU V SLAČILNICI, O DRZNIH IZJAVAH PREDSEDNIKA GUBERCA IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.