Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
2 09.11.2020 21:09:24

LUKA ZAHOVIĆ še čaka na poljski gol, zato pa je storil tole … (video)

Profimedia
Nekdanji napadalec Maribora in soigralci so v devetem krogu poljskega prvenstva remizirali na domačem igrišču.

Deveti krog poljskega prvenstva je sklenila tekma Pogon Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała, ki se je razpletla z izidom 1:1 (0:1). Gostitelji, za katere je Luka Zahović zaigral v začetni enajsterici, so bili v vlogi favorita in po uvodnih 15 minutah se je zdelo, da jo bodo upravičili. Bili so nevarni, a nato popustili in tekmecem dovolili, da so se nepričakovano veselili vodstva, po slabe pol ure igre se je med strelce vpisal Kamil Bilinski.

Nogometaši Pogona so se kakopak podali v lov za izenačenjem, bili so prisiljeni tvegati, kar je gostom odpiralo veliko prostora za protinapade in malo je manjkalo, da bi prednost tudi povišali. Toda v 73. minuti so domačini naposled izničili zaostanek. Nekdanji kapetan Maribora se je po podaji iz avta dobro odzval na levi strani kazenskega prostora in žogo podal pred vrata, kjer je bil spreten Adrian Benedyczak in iz obrata zadel v polno za končnih 1:1. Luka Zahović, ki torej še čaka na prvo poljski gol, a je na četrti preizkušnji vpisal drugo podajo, je bil na igrišču do začetka sodniškega dodatka, kot zanimivost pa dodajmo, da je pri gostih v konici napada zaigral nekdanji najboljši strelec 2. SNL v dresu Nafte Marko Roginić.

Pogon je s tekmo manj na četrtem mest na lestvici, vodilni Rakow, kjer je eden od ključnih mož David Tijanić, ima pet točk več.

Članki iz rubrike