Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2020 18:43:16
Deli članek:

BARCELONA in... POZABITE na vse, kar ste VIDELI DO ZDAJ! Najbolj čustven video, ki para dušo... LIONEL MESSI...(video)

Katalonski nogometni velikan s Camp Noua je na svojih družbenih omrežjih objavil video, ki je zagotovo najbolj čustvena stvar, ki jo boste videli danes.

Objavili so izsek iz videa, ki je posvečen nekdanjemu trenerju Barcelone Titu Vilanovi, ki je umrl aprila 2014. Vilanova je preminul v 45. letu življenja, potem ko je izgubil boj s hudo boleznijo. Pokopal ga je rak žleze slinovke. 

Barcelona se ga je danes spomnila z videom, ki ga je naslovila s 100 x 100. Video je del dokumentarnega filma z istim naslovom, ki bo odprl mednarodni audiovizualni festival Zoom.

Na uradnem twitter profilu Barcelone so ga pospremili z besedami: "Najboj čustvena stvar, ki jo boste videli danes". Gre pa za posnetke iz sezone 2012/13 v kateri je Barcelona v španski ligi osvojila kar 100 točk. O tej sezoni so v videu govorili Lionel Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique, Carles Puyol, Cesc Fabregas, Pedro in Xavi. "Tito je zahteval, da osvojimo 100 točk in osvojili smo jih," je povedal Xavi, Pique pa se je navezal: "Teh 100 točk v ligi bo za vedno Titov največji uspeh."

Največ besede v videu ima seveda Messi, ki se je spomnil časov, ko je sodeloval z Vilanovo. "Tito je v popolnosti poznal Barcelono. Vse vrednote, ki jih ima ta klub, je Tito prenesel v svoje delo. Bil je zelo skromen človek, iskren, zelo enostaven in dober. Bil je izjemna osebnost," je med drugim dejal Messi.