Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2020 16:37:45
Deli članek:

KAM JE PADEL! Iz VIJOLIČASTEGA DRESA v... Zdaj v SPORU s klubom zaradi ŽENE in obljube...

Grega Wernig

Tresel je mreže po Sloveniji in bil junak v črno-belem in tudi vijoličnem dresu. Potem pa...

Nusmir Fajić je za sezono 2020/21 podpisal pogodbo za Jedinstvo iz Bihaća, ki igra v drugi najmočnejši ligi Bosne in Hercegovine. Jedinstvo je imelo ambicije, da bi se s Fajićem borilo za vrh lestvice, toda v zadnjih štirih krogih je izgubilo vse štiri tekme.

Uprava kluba se je odločila, da Fajića suspendira, ker ni hotel nastopiti na tekmi proti Goraždu. Tekmo je spremljal s tribune. Iz kluba so sporočili, da je Fajić prekršil obveze, ki jih je imel v klubu oziroma, da ni spoštoval določil pogodbe. Poudarili so, da so do Fajić izpolnili vse obveze, ki so jih imeli, ter da ima veljavno pogodbo do konca sezone.

Toda Fajić je povedal svojo plat zgodbe. Razložil je, da so ga prevarali in, da niso izpolnili obljube glede njegove soproge. "Ko sem prišel v Jedinstvo, sem upošteval želje kluba in prvič podpisal amatersko pogodbo. Verjel sem v vse, kar so mi obljubili. Obljubili so tudi, da bodo našli zaposlitev za mojo ženo v roku enega meseca. To se do zdaj še ni zgodilo. Od te obljube so zdaj pretekli že trije meseci. Klub je dolžan tako meni kot vsem ostalim igralcem, da ostalih stvari sploh ne govorim. Za tekmo v gosteh imamo le eno trenerko, ogrevamo se po dežju in blatu, in potem se v isti trenerki potujemo nazaj. Pet do šest ur," je za sport.ba spregovoril Fajić.