vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

upokojenec Svet24.si

Upokojenci se danes veselijo dodatka, koliko bo ...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

ro
ro
1 04.11.2020 08:52:37

TEŽAVE kanarčkov! Koper nad Olimpijo BREZ Mirana Srebrniča

Jurij Kodrun
Kanarčki bodo v prestolnici pogrešali trenerja na klopi.

Pred slovenskimi prvoligaši so še zadnje tekme pred reprezentančnim premorom, v petek in soboto je na sporedu 11. prvenstveni krog. V petek ga bodo odprli nogometaši Celja in Aluminija, ki se bodo udarili na stadionu Z'dežele, v soboto bodo igrali Tabor – Mura, Olimpija – Koper, Maribor – Domžale in Gorica – Bravo.

Prizorišče derbija bo stadion v Stožicah. Obe ekipi se borita za najvišja mesta na lestvici, poleg tega so ljubljansko-koprski spopadi vedno nadvse zanimivi. Tudi ob igrišču, o tem, kakšni so odnosi med Milanom Mandarićem in prvoligašem z Obale, bržčas ni treba posebej razpredati.

Kanarčkom po uspešnem nizu rezultatov samozavesti kakopak ne manjka, toda v pričakovanju gostovanja v prestolnici imajo tudi težavo. Na klopi namreč ne bo trenerja, saj si je Miran Srebrnič proti Taboru prislužil drugi rumeni karton in bo dogajanje na zelenici največjega stadiona na sončni strani Alp spremljal s tribune, prav tako kot eden od njegovih pomočnikov Jure Urbanc, ki skrbi za telesno pripravljenost igralcev, ekipo bo vodil Martin Pregelj. Tudi domača klop ne bo popolna, na njej ne bo člana strokovnega vodstva Karla Primorca, ki si je drugo rumeno opozorilo prislužil ob zmagi zmajev v Novi Gorici.

Članki iz rubrike