zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

rb
rb
2 22.10.2020 11:52:23

Se jim v LV kolca po njem? MULAHUSEJNOVIĆ o MARIBORSKI in KOPRSKI klimi ...

Jurij Kodrun
Napadalec Kopra je s petimi goli na vrhu lestvice strelcev.

Koprčani so se v sredo uvrstili v četrtfinale Pokala Pivovarna Union, na Bonifiki so po podaljških s 3:1 ugnali Aluminij. Cilj so uresničili brez Nardina Mulahusejnovića, ki mu je trener Miran Srebrnič namenil nekaj oddiha, zato pa je 22-letni napadalec zablestel na zadnji prvenstveni preizkušnji proti Domžalam, ko je dosegel oba gola za pomembne točke.

"Zelo sem zadovoljen, da sem dvakrat zadel, predvsem pa sem srečen zaradi zmage ekipe," se je  razumljivo smejalo Nardinu Mulahusejnoviću. "To je vedno naš cilj, to želimo početi. Zmagovati! Neizmerno sem vesel, da lahko pomagam ekipi, da prispevam svoj delež. Trudim se po najboljših močeh in močno upam, da bomo v takšnem slogu vztrajali tudi v prihodnje."

Dvaindvajsetletni napadalec se je veselil četrtega in petega gola v dozdajšnjem delu prvenstva in se povzpel na vrh lestvice strelcev. Napovedal je resno kandidaturo za krono. "Dejstvo je, da si vsak napadalec želi doseči čim več golov. In ne, jaz pri tem nikakor nisem izjema. Vesel sem, da mi na začetku sezone kar dobro uspeva in prizadeval si bom, da bi tudi v prihodnje na tak način pomagal moštvu. Da bom zabijal in da bodo tudi soigralci učinkoviti, da bi bili na lestvici uvrščeni čim višje. Seveda sem vesel, ko žoga konča v mreži in upam, da bom tako nadaljeval," pravi Nardin Mulahusejnović, ki se je v Kopru znašel izjemno dobro. "Tako soigralci kot vodstvo kluba so me odlično sprejeli, vsem hvala za to. Potrebovali smo nekaj časa, da se bolje uigramo, dosledno poskušamo upoštevati navodila trenerja in menim, da stvari počasi prihajajo na svoje mesto. Močno upam, da bomo zmagovali in uresničili zahteve vodstva kluba o visoki uvrstitvi."

V Ljudskem vrtu se komu bržčas kolca po njem, očitno pa mu tudi koprsko podnebje ustreza bolj kot mariborsko. "Vsekakor mi je morje bolj pri srcu," se je nasmejal nekdanji član vijoličastih in povedal dovolj. Že v soboto se bo znova vrnil pod Kalvarijo, kjer je zaman čakal na pravo priložnost, Maribor v osmem prvenstvenem krogu gosti Koper.

Članki iz rubrike