GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
11 27.09.2020 10:27:47

Camoranesi ODLOČNO odgovoril VIOLAM in očitkom, da njegovi igralci živijo NEŠPORTNO ŽIVLJENJE! To me ...

Grega Wernig
Kako je zagovor pri Violah videl Mauro Camoranesi?

V zaključku dvoboja med Taborom in Mariborom so na stadion Rajka Štofla prišli tudi mariborski navijači. Okrog 20 Viol je v izdihljajih tekme poskušalo svoje ljubljence z navijanjem ponesti vsaj do remija. Neuspešno. Po koncu dvoboja so najglasnejši mariborski navijači vijoličaste pozvali na zagovor. Najprej jih je na zagovor prišlo zgolj 10, nato so počasi k Violam pristopili tudi preostali, ki so se najprej hitro pobrali v garderobo, nato pa jim je najverjetneje nekdo prišel povedat, da morajo stopiti do navijačev. Nekaj minut so varovanci Maura Camoranesija nepremično stali pred navijači in poslušali pridigo, ki ni bila nič kaj prijetna. Nato so Viole le zaploskale svojim ljubljencem in jih v garderobo pospremile s skandiranjem "Mi smo Maribor!"

V pogovoru z novinarji je Denis Klinar potem razkril, kaj točno so Viole očitale njemu in njegovim soigralcem. Na meniju niso bile zgolj slabe igre, ampak znova tudi nešportni način življenja, ki naj bi ga živeli nekateri mariborski nogometaši. "Verjetno bo vse skupaj prišlo ven … Očitki so bili pravilni. Seveda imamo njihovo podporo, ampak treba je dati več. Treba je spremeniti nekatere druge stvari, povedati določene stvari. Tudi življenje izven nogometa je pomembno, tudi to navijači cenijo. Tukaj se je prav tako treba pokazati v drugi smeri," je najprej dejal Klinar, ki je želel vse skupaj malce vendarle zaviti v celofan.

Na vprašanje, ali pod te določene stvari spada nešportni način življenja in ali Viole vijoličastim nogometašem očitajo ravno to, je desni bočni branilec dodal: "Seveda, seveda. Pri vsakem se najde kakšna napaka, navijači so po takih porazih na takšne stvari še posebej alergični."

O vsem skupaj je spregovoril tudi Mauro Camoranesi. "Nezadovoljstvo navijačev je razumljivo. Pristaši so zadovoljni zgolj takrat, ko se zmaguje," je dejal mariborski strateg, nato pa na pripombo, da mariborski navijači svojim ljubljencem očitajo nešportno življenje, dodal: "To me ne zanima. Zanima me zgolj to, da igralci odlično delajo skozi teden na treningih in da so potem na tekmi stoodstotni na igrišču. To je edino, kar me zanima."

Članki iz rubrike