profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.09.2020 09:22:48

KAAAJ?! Kurtić NE SME IGRATI za svojo Parmo iz NAJBOLJ NOREGA RAZLOGA! Zdaj čakajo na ...

Jurij Kodrun
Kakšna birokratska smola za slovenskega reprezentanta.

V zadnjem krogu prejšnjega italijanskega prvenstva je Jasmin Kurtić prejel rumeni karton, ki je pomenil, da mora zaradi zbirke teh kazni izpustiti naslednjo prvenstveno tekmo. In tako v prvem krogu novega prvenstva za Parmo tudi ni igral, vendar pa so njegovi nadrejeni pri tem očitno naredili napako. Kurtića namreč sploh niso prijavili za igranje v italijanskem prvenstvu, s čimer so skušali izkoristiti to, da lahko do konca prestopnega roka klubi seznam prijavljenih spreminja pred vsakim krogom. 

Vendar ko so pri Parmi pogledali uradne dokumente italijaske zveze, so videli, da je za jutrišnje srečanje z Bologno Kurtić, ki so ga zdaj prijavili, naveden kot suspendiran. Zveza očitno šteje, da lahko nogometaš odsluži kazen neigranja, le če je za igranje v tem tekmovanju sploh prijavljen Kar se sliši logično, a se Parma brani, da Kurtića ni prijavila, ker je bil pač suspendiran - čeprav bi ga na koncu celo lahko, saj ji je ostalo eno prosto mesto. 

Pri Parmi zdaj zahtevajo pojasnila in pričakujejo, da bo slovenski reprezentant smel igrati, a je malo verjetno, da bodo dobili želeno. Precej bolj verjetno je, da so storili napako, pa čeprav so pravila pri tem precej nejasna oziroma nejasno napisana. 

Značke: kurtić, parma, kartoni

Članki iz rubrike