Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
13 21.09.2020 08:40:43

Bo OSTAL BREZ SLUŽBE?!? Skender ODSTOPIL NE BO, pravi pa: Če je NEKDO NORMALEN, potem...

Jurij Kodrun
Bo ponedeljek pri Olimpiji dan za menjavo trenerja?

Olimpija je izpadla iz Evrope, v državnem prvenstvu pa je po treh tekmah še brez zmage. Pretekli teden je bil naravnost črn za zmaje. Najprej so na več kot butast način izpadli iz kvalifikacij za ligo Europa, včeraj so izgubili še v Kidričevem. Ob tem se seveda poraja ključno vprašanje: so Dinu Skenderju štete ure? Bo že danes postal nekdanji trener Olimpije? Vsi vemo, da je Milan Mandarić v preteklosti trenerje menjaval že ob precej manjših "grehih".


Čeprav mladi Hrvat prevzema svoj del odgovornosti za slabe rezultate, o odstopu ni želel na glas govoriti. Niti ga ni sam ponudil. Pravi, da je vse to realnost Olimpije.

"Pred tekmo mi ni bil postavljen nikakršen ultimat, da moramo zmagati. Od začetka se že dobro zavedamo okoliščin, v katerih smo se znašli. Nekako najtežje je v tem trenutku stati ob črti... Enostavno ne bežim od nikakršne odgovornosti. Moja odgovornost je v vsem tem jasno prisotna. Toda če je nekdo realen, če je nekdo normalen, potem bi morali že vsi dojeti, v kakšnem položaju smo in da je zaradi tega jasno, da je začetek res težak. Če bi danes vzeli točke, bi bilo vse drugače. Ker jih nismo, se resnično nahajamo v precej problematičnem položaju. Toda odigrani so bili šele trije krogi. Hitro se lahko vrnemo nazaj na prav pot. Verjamem v to! Drago sta nas stali dve evropski tekmi, dolgi 120 minut … Tudi ligaških točk. Ampak to je naša realnost, če pa kdo misli drugače, pa jaz ne morem nič," je poudaril nekdanji trener Osijeka. Tudi nekdanji trener Olimpije? Bomo videli...

Članki iz rubrike