Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 20.09.2020 11:23:39

Redko videno: Prekmurci v ZMAJEVEM GNEZDU potolkli OLIMPIJO, to je bila lekcija vseh lekcij!

Martin Metelko
Upi Olimpije in Mure so postregli z neverjetno dramo. Z dvema dramama ...

V 1. mladinski in 1. kadetski ligi ta konec tedna igrajo šesti prvenstveni krog, soboto pa je zaznamovalo dramatično dogajanje v Športnem parku Jama za Bežigradom, kjer so upi Olimpije merili moči z vrstniki Mure. In obe preizkušnji sta bili nekaj posebnega ...

V spopadu ekip U-17 je po prvem delu dišalo po zmagi zmajev, ki so z goloma Jake Čuberja Potočnika in Maja Šuljića vodili z 2:0, toda v nadaljevanju so Prekmurci poskrbeli za popoln preobrat, kakršnega vidimo zelo redko, dosegli so kar šest golov za končnih 2:6. Blestel je Niko Kasalo, ki se je kar štirikrat vpisal med strelce, po enkrat sta bila uspešna Domen Donko in Vid Štefanec.

Črno-beli so slavili tudi v obračunu zasedb U-19, bilo je 1:2. Gostje so zgodaj povedli z golom Aljaža Koštija, Ognjen Bakić je iz najstrožje kazni postavil izid prvega polčasa, trenutek odločitve pa se je zgodil v drugi minuti sodniškega dodatka, ko je Sobočanom ves izkupiček v zmajevem gnezdu zagotovil Maj Panić. Toda pozor, pred tem so gostje iz Fazanerije v 84. minuti ostali brez dveh izključenih igralcev, nakar je delivec pravice Anže Šepec v izdihljajih obračuna še dvakrat posegel po kartonu rdeče barve; kaznoval je še tretjega muraša in enega igralca Olimpije.



Značke: olimpija, mura, 1.-sml, 1.-skl

Članki iz rubrike