Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2020 09:01:21
Deli članek:

POTRJENO! Tabor ima NOVEGA TRENERJA, po Camoranesiju bo vodenje prvoligaša prevzel ...

Martin Metelko

Tabor je predstavil novega trenerja.

Zdaj ni več nobenih dvomov, kot smo napovedali že v ponedeljek, bo novi trener članske ekipe Tabora postal Goran Stanković. Ta v Sežano prihaja iz Olimpije, kjer je opravljal dvojno vlogo. Bil je vodja mladinskega pogona ter glavni trener mladinske selekcije U19, s katero je v pretekli sezoni osvojil naslov državnih prvakov.

V trenerski karieri je med drugim deloval tudi kot glavni trener mladinskih selekcij (Slovan in Bravo) in članskih ekip (Šenčur, Bravo, Brinje). V preteklosti se je preizkusil tudi v tujini, ko je kot pomočnik trenerja deloval v kitajski prvi in drugi ligi. V sezoni 2018/19 je svojim izkušnjam dodal še vlogo pomočnika trenerja mladinske reprezentance Slovenije. 40-letni Ljubljančan je s klubom podpisal dvoletno pogodbo.

Športni direktor Tabora Davor Škerjanc je za spletno stran povedal: "Danes obračamo nov list v zgodbi NK Tabor Sežana. Po nadvse uspešni epizodi pod vodstvom Maura Camoranesija, kjer smo v delovanje prvega moštva upeljali moderen, evropski pristop k delu, želimo na teh principih in temeljih graditi tudi v prihodnje. Znova se vračamo k sebi in skladno z osnovno filozofijo kluba zaupamo mlademu slovenskemu strokovnjaku, ki bo skupaj z nami nadaljeval ter še nadgradil zgodbo nogometnega kluba Tabor Sežana."