stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 07.09.2020 20:14:27

Mladi slovenski nogometaši zrli KATASTROFI v oči, nato se je zgodilo nekaj OSUPLJIVEGA!

Grega Wernig
Slovenska reprezentanca do 21 let se je v prijateljski tekmi razšla z Madžarsko z neodločenim izidom (3:3).

Mlada (U-21) slovenska reprezentanca je odigrala naslednjo v nizu prijateljskih tekem v okviru priprav na evropsko prvenstvo. Po četrtkovem porazu v Italiji so Primož Gliha in njegovi izbranci gostovali v Sombotelu, kjer so se z madžarskimi vrstniki razšli z remijem. A zrli so porazu oziroma katastrofi v oči, saj so gostitelji po manj kot dveh tretjinah dvoboja vodili že s 3:0.

V madžarski reprezentanci je blestel igralec MTK-ja iz Budimpešte Bence Biro, ki je v 12. minuti zadel z bele točke, nato pa še v 34. in 55, a njegov hat-trick vendarle ni bil dovolj za zmago vzhodnih  sosedov. V drugem delu so Slovenci vstali od mrtvih in s tremi goli rezervistov v desetih minutah izenačili izid.

Slovenija se je znašla v zgodnjem v zaostanku, Igorja Vekića je s strelom z bele točke premagal Bence Biro, ki je bil uspešen tudi po dobre pol ure igre, nakar se je pod tretji gol podpisal v deseti minuti nadaljevanja. Dišalo je po hudem polomu naših upov,vendar se je nato zgodil preobrat, ki si ga ob klavrni podobi zasedbe Primoža Glihe ni drznil napovedati nihče. Najprej je bil po prekršku nad Aljošem Matkom iz najstrožje kazni natančen Žan Medved, po kombinaciji z Adamom Gnezdo Čerinom je z 18 metrov v polno meril Tomi Horvat, za končni izid je v 79. minuti poskrbel Aljoša Matko.

V končnici si je novi varovanec Darka Milaniča v Slovanu iz Bratislave Žan Medved prislužil drugi rumeni karton in predčasen odhod z igrišča, vendar gostitelji številčne prednosti niso izkoristili in zanimiv obračun se je razpletel brez zmagovalca.

Madžarska - Slovenija 3:3 (2:0)

Strelci: 1:0 Biro (9, enajstmetrovka), 2:0 Biro (34.), 3:0 Biro (54.), 3:1 Medved (68, enajstmetrovka), 3:2 Horvat (76.), 3:3 Matko (79.).

Slovenija: Vekić, Rogelj, Ploj, Gnezda Čerin, Celar, Petrovič, Kryeziu, Stojinović, Zaletel, Šoštarič Karić, Gorenc. Igrali so še: Pišek, Medved, Matko, Horvat, Štor, Zec, Rom.

Rdeči karton: Medved (85.).

Članki iz rubrike