900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
1 07.09.2020 20:04:48

KONČNOOO! KRALJ je nazaj!! To smo ČAKALI, to so prve fotografije NASMEJANEGA (!!) Iličića, ki je ...

Profimedia
Slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić se je danes po skoraj dvomesečni odsotnosti vrnil v Bergamo.

Na Apeninskem polotoku zelo spoštovanega in cenjenega nogometaša je pred trenažnim objektom Atalante pozdravila skupina najzvestejših privržencev kluba iz Bergama.

Klubsko vodstvo v minuli sezoni tretjeuvrščene ekipe v elitni serie A ni dajalo izjav na temo Iličićeve vrnitve v ekipo, trener Atalante Gian Piero Gasperini je zgolj namignil, da se slovenski reprezentant ne bo takoj pridružil ekipnim treningom, temveč bo v ta proces vključen postopoma.

Na spletu so se pojavile fotografije iz današnjega popoldneva, ko se je z avtomobilom pripeljal pred trenažni objekt Atalante, na katerih je videti zelo dobre volje. Tam so ga razveselili zvesti navijači, ki so že pred tem srečanjem razobesili transparent z dobrimi željami sijanemu slovenskemu nogometašu. Ob srečanju so mu poklonili še plakat v obliki srca, Jojo pa je podelil še nekaj avtogramov.

Iličić je sicer zadnjo tekmo za Atalanto odigral 11. julija na tekmi proti Juventusu, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, nato pa se je iz osebnih razlogov vrnil v domovino.


Dvaintridesetletni slovenski nogometni čarodej in junak dvoboja osmine finala lige prvakov proti španski Valencii, na katerem je dosegel kar štiri od skupno osmih golov Atalante za skupno zmago 8:4, je bil odsoten tudi na četrtfinalni tekmi lige prvakov proti PSG, ki jo je v lizbonskem mehurčku dobila francoska ekipa z 2:1.

Iličić je v minuli sezoni na 34 tekmah v vseh domačih in mednarodnih tekmovanjih skupno za Atalanto dosegel 21 golov, od tega 15 v serie A, en gol v italijanskem pokalnem tekmovanju in pet v ligi prvakov.

Atalanta bo prvo tekmo v novi sezoni serie A igrala 26. septembra, ko bo gostovala pri Torinu.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike