Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2020 14:48:38
Deli članek:

Slačilnica MARIBORA se je odzvala na izjavo športnega direktorja! Je res vse KATASTROFA?! "Igralci smo pripravljeni ..."

Grega Wernig

Blaž Vrhovec je spregovoril o trenutnem stanju v slačilnici.

Ob predstavitvi Maura Camoranesija kot novega glavnega trenerja Maribora je bil še posebej oster športni direktor Oliver Bogatinov, ki je razkril, da je stanje v slačilnici vse prej kot rožnato. "Bom izredno odprt. Odgovornost za rezultat ni samo na plečih trenerja, ampak tudi nogometašev. Oni so tisti, ki igrajo, oni so tisti, ki se neposredno odločajo. Tako da imajo kar velik vplit na dogajanje na igrišču. Ob prihodu Maura si upam in želim, da bodo ti normativi zopet jasni. Kaj to pomeni za garderobo in stanje … Odkrito vam bom povedal: stanje v garderobi je katastrofa!"

Martin Metelko

Zdaj je na te besede odgovoril Blaž Vrhovec. "Zavedamo se, da je največji del odgovornosti na nas, igralcih. Športni direktor je imel prav, ko je to izpostavil in v slačilnici smo pripravljeni prevzeti svoj del krivde, ki je, pošteno povedano, tudi največji. Vsak pri sebi mora te zadeve sprejeti kot del posla in se osredotočiti na tisto, kar je najpomembnejše. Na svoje naloge. Narediti moramo vse, da se bo krivulja obrnila navzgor in da bomo ob koncu sezone tam, kjer si želimo biti. Imamo ekipo, ki je tega sposobna," je za klubsko spletno stran povedal izkušeni član Maribora.