Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.08.2020 15:18:53
Deli članek:

Z NAVIJAČI! Mura sporočila, da na naslednji tekmi domačega prvenstva tribune NE BODO SAMEVALE

Jurij Kodrun

Mura je sporočila, da bodo na naslednji tekmi domačega prvenstva lahko tudi gledalci.

Nogometaši Mure se po vrnitvi iz Estonije pripravljajo na tekmo drugega kroga Prve lige Telekom Slovenije, ki bo na sporedu v nedeljo, 30. avgusta, ob 16. uri. V Fazanerijo prihaja Tabor iz Sežane, vstop na tekmo pa bo dovoljen lastnikom sezonskih vstopnic.

Mura je za izvedbo nedeljske tekme pridobila pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje in dovoljenje Upravne enote Murska Sobota. Kot zatrjujejo, bo prireditev izvedena v skladu z omejitvenimi ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa in veljavno zakonodajo, ki dovoljuje javne prireditve s prisotnostjo do 500 oseb.

"Vstop na stadion je mogoč samo s sezonsko vstopnico, osebnim dokumentom in zaščitno masko. Pozivamo, da se prireditve udeležite le, če nimate nikakršnih bolezenskih znakov. Prosimo za strpnost ob samem vstopu na stadion in upoštevanje varnostne razdalje vsaj 2 metra. Zaščitne maske so obvezne pri vstopu in izstopu s stadiona ter v vseh zaprtih prostorih. Brez njih ni možen vstop na stadion. Sedenje bo mogoče samo na označenih sedežih. Prosimo vas, da upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov," so prek svoje spletne strani sporočili Sobočani.