Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.08.2020 12:51:35
Deli članek:

Morate videti! BRUTALNO HRVAŠKO NORČEVANJE iz Maribora in Jakirovića: Njegov TREBUH je ...

Grega Wernig

Maribor je postal tarča posmeha na Hrvaškem.

S porazom v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa so Mariborčani šokirali. Ne le zato, ker so se tako hitro poslovili od evropskih tekmovanj, temveč predvsem zato, ker so jih po streljanju enajstmetrovk premagali polamaterji, nogometaši ekipe Coleraine, ki se zaradi službenih obveznosti sploh niso zmogli zbrati v polnem številu.

Iz Maribora pa so se kar pošteno ponorčevali tudi Hrvati, natančneje portal 24sata.hr. "Na uradnem fotografiranju pred začetkom tekme so zavzeli svojo pozo, globoko vdihnili in zadržali dih, dokler fotografi niso opravili svojega dela. Toda zamrznjen televizijski kader je razkril, kdo je pravzaprav premagal Maribor. Pivski trebuhi pod dresi. Po nobenem kriteriju niso profesionalna nogometna druščina, ki je osramotila neprimerno večji, bogatejši in slavnejši klub," so zapisali.

Objavili so tudi odziv Sergeja Jakirovića po vprašanju, zakaj so Mariborčani izgubili tri najpomembnejše tekme - Celje, Olimpija in zdaj Coleraine. "Mogoče je, da imamo psihološke težave. Na treningu nekaj, na tekmi drugo. Veliko mi pomeni, da so nam navijači dali podporo, sporočili so nam, naj ne jočemo po izpadu iz Evrope, temveč naj 'gazimo' v slovenskem prvenstvu," je povedal Jakirović. "Jakirović, ki ima bolj raven trebuh od večine nogometašev Coleraina," so zaključili Hrvati.