Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

eč
15 21.07.2020 06:58:11

ŠOK IZ OLIMPIJE!!! Klub HADŽIĆU grozi s POLICIJO in KAZENSKO OVADBO: "Obstaja SUM, da je ..."

M24.si
Kaj se dogaja pri Olimpiji?!? Klub Milana Mandarića se je s šokantnimi obtožbami spravil na svojega nekdanjega trenerja Safeta Hadžića.

Saj ni res, pa je! Manj kot 24 ur pred izjemno pomembno tekmo s Taborom so se v upravi Olimpije namesto s tekmecem in predvsem z bojem za prvaka ukvarjali s – Safetom Hadžićem! Toda motite se, če mislite, da zato, ker so želeli nekdanjemu trenerju ljubljanskega kluba najti novo službo. Spomnimo: ko je Milan Mandarić pred nekaj tedni odpustil Hadžića, mu je vsemu navkljub namenil skoraj čudovite besede: "Safet Hadžić je opravil veliki posel za Olimpijo ... Safetu sem hvaležen za vse, kar je naredil za nas, zato sem mu ponudil, da še naprej ostane pomemben člen Olimpije." Dober mesec dni kasneje ljubezni očitno ni več, Olimpija je dejansko celo SUSPENDIRALA Hadžića in mu hkrati zagrozila celo s POLICIJO in tudi KAZENSKO OVADBO!! Hadžić je to, kako bizarno, izvedel v elektronskem sporočilu, ki je bilo s klubskega naslova na njegov elektronski naslov poslano v soboto zvečer nekaj po 20. uri.

OGLEJTE SI TUDI DOKUMENT, KI GA JE OLIMPIJA POSLALA SAFETU HADŽIĆU, V TISKANI IZDAJI GA RAZKRIVA EKIPA SN!


"Da, prejel sem odločbo, da sem v suspenzu!" je v pogovoru za Ekipo SN potrdil Hadžić. Edini slovenski športni časnik, ki se je dokopal do dokumenta, poslanega Hadžiću, v nadaljevanju današnjega članka izčrpno poroča in razkriva naslednje - citiramo: "Kot je razvidno iz odločbe oziroma dopisa, ki so ga iz Olimpije poslali Hadžiću, mu očitajo kriminalna dejanja, ki so zrela za kazenski pregon. Hadžiću očitajo (citiramo): ’Klub je prejel izjave in potrdila agentov in igralcev, da je trener Safet Hadžić prejemal provizije s strani agentov brez vednosti in odobritve kluba, pri čemer je navedeno izkoriščal za planiranje in izvedbo klubske politike (selekcioniranje igralcev) mimo kluba ter brez vednosti zastopnikov kluba, pri čemer mu je nastala tudi večja premoženjska korist v škodo kluba.’ To so dejanja, ki jih je mogoče izluščiti iz kazenskega zakonika, zato so ob koncu odločbe iz Olimpije tudi malce ’zagrozili’ (citiramo): ’Klub bo o navedenih dejanjih trenerja najverjetneje obvestil tudi policijo oziroma pristojno tožilstvo, saj obstaja sum, da je trener s svojimi dejanji storil tudi kaznivo dejanje.’ Poleg tega pa Hadžiću pri Olimpiji očitajo še (citiramo): ’Trener je obenem s svojimi izjavami v javnosti rušil ugled kluba in vodstvo kluba, v nasprotju s Pogodbo in navodili zastopnikov kluba, kjer je grajal politiko in vodenje kluba ter javno nasprotoval odločitvam kluba, kljub dejstvu, da je bila takrat Pogodba s klubom še veljavna.’ Za vse te prekrške so pri Olimpiji Hadžiću izrekli 14-dnevni suspenz, v času katerega ni upravičen do denarnega nadomestila in pogodbe. Trenerja bodo zdaj obravnavali na seji disciplinske komisije, ki bo določila vrsto in višino kazni.

In še tole, in še ponovitev: Olimpija je Hadžiću, ki je v pogovoru za Ekipo SN vse obtožbe odločno zavrnil z besedami, da nič ni res, dokument poslala v soboto zvečer! Pred tekmo s Taborom, pred finalom s Celjem, pred zaključkom sezone. Da ne bo pomote, da bo vsem jasno, kdo je tisti, ki dejansko vnaša nemir v klub, v moštvo ...

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM JE NA VOLJO TUDI OSTER ODZIV SAFETA HADŽIĆA IN HKRATI ODVETNIKA OLIMPIJE, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, TA JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike