Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2020 17:43:10
Deli članek:

VOJNA na relaciji Barca-Real-Juve: Velikani se bodo STEPLI ZANJ!

Profimedia

Poletni prestopni rok bo postregel z nekaj zelo zanimivimi prestopi.

Med te bi lahko spadal tudi morebitni prestop igralca, za katerega so v njegovem klubu mislili, da bo prihodnost ekipe. Toda zdi se, da bo še pred polno sezono na članski ravni, že zapustil klub. Gre za 18-letnega člana berlinske Herthe Lazarja Samardžića, ki je član nemške izbrane vrste do devetnajstega leta starosti, za katero je v šestih nastopih zadel dvakrat.

Najstniški vezist, ki ima tudi srbski potni list, je v tej sezoni zbral tri nastope v bundesligi, na katerih je na igrišču skupaj preživel 32 minut, a poznavalci pravijo, da je pred fantom zelo svetla prihodnost. O tem govori tudi zanimanje številnih velikanov, ki ga želijo videti v svojih vrstah. Za mlado ekipo Herthe je v tej sezoni v 16 nastopih zbral 14 golov in devet podaj.

Še posebej so oko nanj vrgli Barcelona, Real in Juventus, v povezavi z njim pa se omenjajo še Atletico, Chelsea, Milan, Bayern, Tottenham, Leipzig. Oče sicer rojenega Berlinčana posledično že dela na morebitnem prestopu.

Samardžićeva vrednost na transfermarktu znaša 1,5 milijona evrov, toda pri Herthi bodo verjetno zanj skušali iztržiti neprimerno več, da se bodo lažje sprijaznili z njegovim odhodom.