Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2020 17:18:17
Deli članek:

Snubci so ZNANI in STOJIJO V VRSTI, Atalanta pa ZAHTEVA ZAJETEN kupček denarja!

Profimedia

Atalanta je hit italijanskega prvenstva.

Z odličnimi igrami pa so nase opozorili tudi številni posamezniki modro-črne zasedbe. Med njimi seveda lahko izpostavimo Josipa Iličića, ki je v tej sezoni navdušil nogometni svet, v svojih vrstah pa bi ga radi imeli številni klubi. Toda za zdaj se zdi, da bo priljubljeni Jojo ostal v Bergamu.

Zato pa bi utegnil ekipo zapustiti Robin Gosens, 26-letni levi bočni branilec je navdušil mnoge oglednike in je na radarju nekaterih velikanov. Med njimi so najbolj 'glasni' Chelsea, Juventus, Inter in berlinska Hertha. Pri Atalanti so se odličnemu Nemcu z nizozemskim potnim listom pripravljeni odreči, a zgolj v zameno za približno 30 milijonov evrov.

Že od nekdaj je jasno, da so levi bočni branilci zelo iskana 'roba', zato cena nikakor ni presenetljiva, v vseh naštetih klubih pa želijo okrepiti prav to pozicijo. Čeprav se zdi, da Hertha nekako ne spada v našteto skupino zainteresiranih klubov, pa je še kako sposobna bogato plačati, da bi dobila igralca, ki ga Berlinčani želijo.

Gosens, ki se dobro znajde tudi v zvezni vrsti, je v Atalanto prišel pred tremi leti iz nizozemskega Heraclesa, italijanski klub pa je takrat zanj odštel 900 tisočakov. V tej sezoni je v 38 nastopih zabil 10 golov in prispeval še osem podaj.