nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 14.07.2020 09:20:10

Nepogrešljivi član MARIBORA bo stiskal pesti za svoje velike rivale! 'Ker mi ne moremo osvojiti prvenstva, si želim ...'

Grega Wernig
Po tekmi med Mariborom in Celjem je Dušan Kosić dejal, da je bilo z navijaškega vidika pred tokratnim štajerskim derbijem zelo zanimivo.

Da so Ljubljančani stiskali pesti za vijoličaste, Mariborčani pa tokrat za Celjane. "Verjetno je bilo tako. Štajerci so navijali tudi za Aluminij," se je nasmejal Martin Milec. "Razpletlo se je, kot se je. Upam, da bodo Celjani ostali dovolj mirni, da se bodo znali s tem spopasti. Niso še bili v takšnem položaju. Upam, da jim bo uspelo," je dodal. Desni bočni branilec Maribora je prepričan, da so Celjani v prednosti pred Ljubljančani. "Nedvomno imajo Celjani ugodnejši razpored. Igrajo s Triglavom, Rudarjem in na koncu doma z Olimpijo, zato dajem prednost njim. A saj vemo, kako je. Verjamem, da Celjani še niso bili v takšni situaciji in da jim bo zato težko. Res si želim, da jim uspe. Ker ne moremo mi osvojiti prvenstva, si verjetno vsa Štajerska želi, da bi pokal ostal na Štajerskem. Želim jim vso srečo, samo mirno in do naslova!" je zaželel srečo svojim štajerskim rivalom.

Članki iz rubrike