Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 14.07.2020 07:25:09

Noro, kaj se je z REALOM zgodilo po epidemiji KORONAVIRUSA: Takšnega NIZA pa že dolgo ne, PENINA je že na hladnem! (video)

Profimedia
Madridski Real je le še korak oddaljen od naslova španskega prvaka. Z 2:1 je premagal Granado.

Preden so bile vse lige zaradi epidemije koronavirusa prekinjene, je bil madridski Real v črni luknji. Rezultati so bili neprepričljivi, igra prav tako, praktično ni bilo ljubitelja nogometa, ki naslova ne bi pripisal Barceloni. 

Še več, če tudi Barca ne bi imela svojih težav,  bi bila njihova prednost višja od dveh točk. Toda nato se je zgodil premor. Zgodile so se tudi marsikatere težave v slačilnici in pisarnah katalonskega velikana, očitno pa je Zinedine Zidane v miru in tišini koval taktiko in pripravljal svojo ekipo. 

Po tem, ko je Real sinoči z 2:1 premagal Granado, je postalo jasno, da je to že njihova deveta zmaga v nizu. Seveda, marsikdo bo ob tem pripomnil, da tudi zaradi sodnikov, a pustimo to ob strani. Pred premorom so imeli na zadnjih petih tekmah zgolj eno zmago in kar tri poraze, vključno s tistim domačim v ligi prvakov, ko jih je na prvi tekmi osmine finala ugnal Manchester City.

Za Madridčane je bil tokrat v 10. minuti uspešen Mendy, že šest minut kasneje pa je v polno zadel Karim Benzema. Rezultat je v 50. minuti znižal Moises Diaz. Real lahko že v četrtek postane prvak, ko bo ob 21. uri gostil Villarreal, istočasno pa bo Barcelona gostila Osasuno. Če bo ostalo pri razliki 4 točk, bo jasno, da se bo Real krog pred koncem veselil naslova.

Značke: real-madrid, la-liga

Članki iz rubrike