Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 13.07.2020 20:13:44

Legendarni Veselin Vujović Z VSO SILO UDARIL PO - PREDSEDNIKU: Halo, NISI LASTNIK MOJEGA ŽIVLJENJA!

Jurij Kodrun
Uff, kakšen napad!

Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je znan kot človek brez dlake na jeziku! In v Sloveniji izjemno popularni 'Vuja' je bil tudi tokrat stari dobri 'Vuja'. V pogovoru za srbsko spletno stran Direktno.rs je Veselin Vujović spregovoril o Aleksandru Vučiću, kontroverznemu predsedniku Srbije, proti kateremu zadnje dni Srbi ostro protestirajo na ulicah, predvsem zaradi napovedi novih izrednih ukrepov za zajezitev koronavirusa in policijske ure. 

Vujović ni izbiral besed, temveč je na vso moč udrihal po Vučiću. "Od mene si zahteval (Aleksandar Vučić op. p.), da ohranjam socialno distanco - ohranjal sem jo. Da od četrtka do ponedeljka ne grem iz hiše - spoštoval sem to. Policija mi ni dovolila, da odidem do svojega vikenda po zdravila, medtem ko so v tem času nekateri ljudje sumljivega karakterja imeli dovoljenje, da se gibajo po mestu. Potem je bila kar naenkrat ukinjena policijska ura in vsi preventivni ukrepi. Ko so bile volitve za nami, so okrivili ljudi za eskalacijo epidemije koronavirusa. No, jaz bom prvi, ki ne bom sprejel nove policijske ure in karantene!" je bentil legendarni rokometaš. 

Celoten intervju z Vujovićem, v katerem je nekdanji selektor slovenske reprezentance na polno kritiziral vladavino Aleksandra Vučića, si lahko preberete TUKAJ

Članki iz rubrike