dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

otrok, deklica, igračka Svet24.si

Zaradi nečloveškega rubeža treh otrok materi ...

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

nu
nu
0 13.07.2020 20:13:44

Legendarni Veselin Vujović Z VSO SILO UDARIL PO - PREDSEDNIKU: Halo, NISI LASTNIK MOJEGA ŽIVLJENJA!

Jurij Kodrun
Uff, kakšen napad!

Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je znan kot človek brez dlake na jeziku! In v Sloveniji izjemno popularni 'Vuja' je bil tudi tokrat stari dobri 'Vuja'. V pogovoru za srbsko spletno stran Direktno.rs je Veselin Vujović spregovoril o Aleksandru Vučiću, kontroverznemu predsedniku Srbije, proti kateremu zadnje dni Srbi ostro protestirajo na ulicah, predvsem zaradi napovedi novih izrednih ukrepov za zajezitev koronavirusa in policijske ure. 

Necenzurirano prenos
Aleksandar Vučić, srbski predsednik
Reuters
Vujović ni izbiral besed, temveč je na vso moč udrihal po Vučiću. "Od mene si zahteval (Aleksandar Vučić op. p.), da ohranjam socialno distanco - ohranjal sem jo. Da od četrtka do ponedeljka ne grem iz hiše - spoštoval sem to. Policija mi ni dovolila, da odidem do svojega vikenda po zdravila, medtem ko so v tem času nekateri ljudje sumljivega karakterja imeli dovoljenje, da se gibajo po mestu. Potem je bila kar naenkrat ukinjena policijska ura in vsi preventivni ukrepi. Ko so bile volitve za nami, so okrivili ljudi za eskalacijo epidemije koronavirusa. No, jaz bom prvi, ki ne bom sprejel nove policijske ure in karantene!" je bentil legendarni rokometaš. 

Celoten intervju z Vujovićem, v katerem je nekdanji selektor slovenske reprezentance na polno kritiziral vladavino Aleksandra Vučića, si lahko preberete TUKAJ

Članki iz rubrike