Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.06.2020 16:58:10
Deli članek:

OLIMPIJA POZIVA NAVIJAČE naj v nedeljo, ko bo večni derbi z MARIBOROM ...

alesfevzer.com

Kot kaže, so pri Olimpiji vzeli vse stvari v svoje roke. Tako kot si želi predsednik Milan Mandarić, ki je najzvestejše navijače kluba najprej ostro kritiziral, potem pa ...

Na spletni strani NK Olimpija so objavili sestavek, v katerem so opozorili navijače, kaj lahko in česa ne smejo početi. Sestavek kluba, ki mu predseduje Milan Mandarić, objavljamo v celoti in brez popravkov.

Pomagajte nam poskrbeti za varnost in zdravje
"Spoštovani navijači, v NK Olimpija Ljubljana smo hvaležni za vašo podporo, ki jo v živo izkazujete našim nogometašem. Bliža se zaključek sezone in boj za vsako točko. Cilj zmajev ostaja naslov državnega prvaka, in da le tega osvojimo, moramo stopiti skupaj. Vaša podpora pri tem pa je cenjena in dobrodošla.
Sočasno pa vas moramo obvestiti, da zadrževaje okoli zidov stadionov in predvsem metanje pirotehnike na igrišče niso praksa, ki jo v klubu pozdravljamo. Predvsem na tekmah v Sežani in Domžalah je zaradi prižiganja bakel in metanja pirotehnike prišlo do prekinitve tekme. Prvič se je le ta izkazala zgolj v zamaknjenem pričetku dvoboja, drugič pa so omenjena dejanja prekinila obetaven napad zmajev in tako onemogočila njegov zaključek.
Ponovno poudarjamo, da se zavedamo, da okoliščine niso idealne, da navijači želite izraziti tako svoje mnenje kot podporo klubu, vendar vas prosimo, da nam pomagate poskrbeti za varnost in zdravje na tekmi. Ne le varnost igralcev, ko govorimo o letečih baklah, vendar tudi za vašo varnost. Protokol Nogometne zveze Slovenije nas zavezuje, da na podobno problematiko odgovarjamo in vas nanjo opozorimo.
V nedeljo nas čaka večni derbi in v NK Olimpija Ljubljana se bo potrudila, da v sodelovanju z drugimi deležniki poskrbi za nemoten potek tekme. Ponovno vas pozivamo, da na stadione, tako domačega kot tuje, ne mečete pirotehničnih sredstev, ne prižigate bakel, ne poskušate preplezati ograje ali izvajate podobna dejanja, ki bi lahko prekinila potek tekmovanja."