ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

ro
ro
0 23.06.2020 14:40:56

To NI PRAVIČNO! Lendavčani opozarjajo, da se jim godi krivica, Mura ima VELIKO PREDNOST!

Drago Wernig - TAKA
Zdaj že vrabci čivkajo, da bo imel Dejan Dončić v finalu močno oslabljeno zasedbo, trener Nafte bo pogrešal Mitjo Novinića, Vedrana Vinka in Jako Bizjaka. Nekdanjega upa Milana ne bo zaradi rumenih kartonov in potemtakem jutri v nobenem primeru ne bi mogel igrati, zato pa to ne velja za preostala izjemno pomembna člena ekipe. Oba sta bila izključena, a kazni nista mogla odslužiti, ker je bilo drugoligaško prvenstvo zaradi epidemije predčasno končano.

Lendavčani so krovno organizacijo opozorili, da so se zaradi koronakrize v primerjavi s tekmeci znašli v neenakovrednem položaju in da se jim torej godi krivica. To so storili tudi v upanju, da bi bila morda lahko kazen za oba igralca zaradi izrednih razmer razveljavljena, ampak bolj ali manj je bilo jasno, da so bile takšne želje utopične.

"V skladu s 23. členom Disciplinskega pravilnika NZS morata igralca ekipe Nafta 1903 Vedran Vinko in Jaka Bizjak prestati kazen prepovedi nastopanja na naslednji tekmi v okviru tekmovanj NZS, saj je kazen izrekel organ NZS. V tem primeru to pomeni, da bosta omenjena igralca kazen prestajala na finalni tekmi Pokala Slovenije, ki bo odigrana 24. junija 2020," so sporočili s sedeža NZS.

Značke: nafta, mura, pokal

Članki iz rubrike