modna pista, torta Svet24.si

Vaniljeva krema, fondant, diamanti … To so ...

urška-šobak Svet24.si

Zbirateljica pozabljenih receptov

cvikl legan xx Reporter.si

To so mastno plačane mednarodne službe za ...

koronavirus, testiranje, covid, slovenija Svet24.si

Hospitaliziranih je že manj kot 500 oseb, delež ...

Screenshot 2021-05-08 at 20.02.01 Necenzurirano

Zakaj imajo dan zmage raje v Berlinu kot pri nas ...

damiano-roi Odkrito.si

Damiano Roi prejel kar tri nagrade na festivalu v ...

natalija-verboten Odkrito.si

Kaj je ostalo od Natalijinega 'ferarija?

ro
ro
0 23.06.2020 14:40:56

To NI PRAVIČNO! Lendavčani opozarjajo, da se jim godi krivica, Mura ima VELIKO PREDNOST!

Drago Wernig - TAKA
Zdaj že vrabci čivkajo, da bo imel Dejan Dončić v finalu močno oslabljeno zasedbo, trener Nafte bo pogrešal Mitjo Novinića, Vedrana Vinka in Jako Bizjaka. Nekdanjega upa Milana ne bo zaradi rumenih kartonov in potemtakem jutri v nobenem primeru ne bi mogel igrati, zato pa to ne velja za preostala izjemno pomembna člena ekipe. Oba sta bila izključena, a kazni nista mogla odslužiti, ker je bilo drugoligaško prvenstvo zaradi epidemije predčasno končano.

Lendavčani so krovno organizacijo opozorili, da so se zaradi koronakrize v primerjavi s tekmeci znašli v neenakovrednem položaju in da se jim torej godi krivica. To so storili tudi v upanju, da bi bila morda lahko kazen za oba igralca zaradi izrednih razmer razveljavljena, ampak bolj ali manj je bilo jasno, da so bile takšne želje utopične.

"V skladu s 23. členom Disciplinskega pravilnika NZS morata igralca ekipe Nafta 1903 Vedran Vinko in Jaka Bizjak prestati kazen prepovedi nastopanja na naslednji tekmi v okviru tekmovanj NZS, saj je kazen izrekel organ NZS. V tem primeru to pomeni, da bosta omenjena igralca kazen prestajala na finalni tekmi Pokala Slovenije, ki bo odigrana 24. junija 2020," so sporočili s sedeža NZS.

Značke: nafta, mura, pokal

Članki iz rubrike