bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
4 03.06.2020 07:03:34

Mandarićeva PRVA OKREPITEV?!? ZAHOVIĆ ga je želel v MARIBORU, zdaj pa se je OLIMPIJA z njim ...

Jurij Kodrun
Je to prva poletna okrepitev Olimpije?

Letos je Kopru pomagal do vrnitve v Prvo ligo Telekom Slovenije, že poleti si bo nadel dres  Olimpije?! Kot v današnji tiskani izdaji poroča edini slovenski športni časnik Ekipa SN, je Goran Galešić že zaključil svojo tokratno zgodbo v dresu Kopra. To je za Ekipo SN potrdil tudi prvi mož koprskega kluba Ante Guberac, ki je hkrati poudaril: "Vesel bom, če bo zares odšel v Olimpijo, in četudi bo najboljši igralec prvenstva, ne bom jezen!"

pozeg vancas galesic gw
Grega Wernig

Galešić stadion Bonifika zapušča kot prost nogometaš, saj mu bo 30. junija potekla pogodba. Zaradi tega bi lahko bil še toliko bolj zanimiv za Milana Mandarića, predsednika Olimpije, saj mu v tem primeru ne bi bilo treba plačati odškodnine. Prav Mandarić je tisti, ki naj bi se najbolj ogrel za prihod Galešića v Ljubljano; precej bolj kot novi športni direktor Mladen Rudonja.

Kot piše Ekipa SN, se je Galešić v preteklih dneh v Piranu že sestal z ljudmi iz Olimpije. Pogovori naj bi dobro potekali in bojda obstajajo precejšnje možnosti, da bo 31-letnik zares podpisal za zmaje. To ni prvič, da se Olimpija zanima za Galešića, v preteklosti ga je snubila že vsaj trikrat, štirikrat. Kot je lani razkril napadalni vezist, se je okrog njega pred časom smukal tudi Zlatko Zahović. Tedaj je Galešić raje sprejel ponudbo Hajduka iz Splita, a mu je bilo kasneje žal, ker se ni preselil v Ljudski vrt

CELOTEN ČLANEK Z DODATNIMI IZJAVAMI IZ KOPRSKEGA KLUBA IN TUDI O CELOTNEM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike