mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 15.07.2019 06:56:57

ODMEVNA IZPOVED! Zahović je imel VSE PRAV! Pridi v MARIBOR, tam ne boš DOBIL DENARJA, mi je rekel, jaz pa sem ...

Grega Wernig
Goran Galešić se je vrnil na slovensko sceno.

Koper bo v novi sezoni igral v 2. SNL, tam mu bo pomagal tudi Goran Galešić. Nogometaša iz Bosne in Hercegovine ni treba predstavljati slovenski javnosti, v deželici na sončni strani Alp je odigral že kopico tekem. Bil je in član Kopra in član Gorice, igral je tudi za Celje, nič kolikokrat se je govorilo tudi, da ga želita in Olimpija in Maribor. Galešić, ki je danes star 30 let in v zenitu svoje kariere, je zdaj javno priznal, da ga je res poklical Zlatko Zahović. A tedaj se je že odločil, da bo prestopil drugam.

"Junija 2013 sem zapustil Koper in zaradi Igorja Tudorja prestopil v Hajduk. Takrat me je poklical Zlatko Zahović. Rekel mi je, naj pridem v Maribor. Rekel mi je, da me jutri čaka tiskovna konferenca, na kateri se bom predstavil. Jaz pa ... Bil sem že v avtomobilu in na poti v Split. 'Ne vem, obljubil sem Tudorju', sem mu odvrnil. Zlatko me je prepričeval, da bom storil napako, da v Splitu ne bom dobil denarja, da se me bodo znebili. In res je bilo vse natanko tako. Maribor pa ... Vzeli so Agima Ibraimija in se uvrstili v ligo prvakov," je razkril Galešić. Ob tem je sicer malce pomešal datume, Agim Ibraimi je v Ljudski vrt prišel že leta 2011 ... No, kar zadeva njegovo bivanje pri Hajduku, je bilo to sklenjeno, še preden se je dobro začelo. Galešić ni odigral niti ene tekme, podpisana pogodba je bila prekinjena zaradi pritiska navijačev, ki Galešića zaradi srbskih korenin niso želeli videti v belem dresu. Če bi tedaj poslušal Zlatka Zahovića, pa ... Nikdar ne bomo vedeli.

Je pa Galešić po slovesu od Poljuda razkril, da je kar sam klical Zahovića. Dobil je odgovori, ki ga ni želel slišati. "Zahović legenda! Klical sem ga, ni se mi javil. Poslal sem mu sporočilo: 'Oprostite, zdaj bi prišel'. Odgovoril mi je, da so mi vrata Maribora vedno odprta. In da me bo on gostil. Ampak le na Pohorju. Na smučanju ..."

galesic gw (1)
Grega Wernig

Članki iz rubrike