Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
2 19.05.2020 08:56:30

Ali bo to preprečilo menjavo trenerja? Navijači ga obožujejo, Mandarić bi ga odžagal, toda ...

Martin Metelko
Bo Olimpija zamenjala trenerja ali ne? Včeraj ga še ni. Včeraj se je navzven zdelo, kot da je v ljubljanskem klubu vse mirno. Kot da se ne dogaja prav nič. Ampak to ne drži povsem. Za zaprtimi vrati se še naprej izvaja proces menjave trenerja. Vprašanje je le, ali bo vse skupaj dejansko prišlo tako daleč, da bo moral Safet Hadžić res pospraviti svoje stvari. Za zdaj Mandarić še razmišlja.

Milan Mandarić je pretekli konec tedna preživel na slovenski Obali in ob poslušanju valovanja za zdaj še hladnega Jadranskega morja poskušal zbistriti svoje misli o tem, kako naprej. Med drugim se je združil z nekaterimi starimi nogometnimi znanci in – prepričani smo – prisluhnil tudi kakšnemu modremu nasvetu o tem, kaj narediti. No, najbolj modro bi bilo seveda vztrajati s trenerjem, s katerim je Olimpija praktično že celotno sezono prva na lestvici slovenskega državnega prvenstva. S trenerjem, ki jo je sredi zavožene pretekle sezone spravil nazaj v red in lanskega maja osvojil tudi pokalno lovoriko. S trenerjem, ki uživa podporo javnosti. S trenerjem, ki ga je ne nazadnje še pred nekaj meseci hvalil tudi Mandarić sam.

Toda predsednik Olimpije je svojevrsten človek. Človek, ki je težko pri miru. Čeprav je star 81 let, še vedno ne čuti potrebe po tem, da bi se umiril, da bi se umaknil stran od soja žarometov, da bi začel v pokoju uživati v sadovih svojega poslovno uspešnega življenja. Ne, Mandarić preprosto ni tak. Ne kot človek ne kot nogometni predsednik. In zdaj ga dlani spet srbijo, spet je prišel tisti trenutek, ko so se misli v njegovi glavi začele sem in tja poditi kot dirkalniki na veliki nagradi formule ena. S čim si razbija glavo, je jasno: s Safetom Hadžićem. Ali natančneje z idejo, da bi ga zamenjal. Češ da ni več pravi za Olimpijo. In to zgoraj napisanim dejstvom navkljub.



No, seveda pa delovanje nogometnega kluba ni povezano le z rezultati. Ti so že res ogledalo vsega, toda v ozadju se vedno dogaja marsikaj, česar javnost seveda ne vidi, zato tudi toliko težje razume, zakaj bi Mandarić sploh želel menjati Hadžića. Kot smo poročali že včeraj, se je v zadnjem času pri Olimpiji zgodilo marsikaj, kar je Mandarića prepričalo, da je menjava trenerja edina prava stvar. Mandarić naj bi Hadžiću med drugim močno zameril javno potenciranje misli, da bi bilo najbolje, če bi se sezona 2019/20 sklenila za zeleno mizo.

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM SI LAHKO PREBERETE VEČ O FINANČNIH POSLEDICAH, KI BI JIH POVZROČILA MENJAVA TRENERJA, NAJDETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike