Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.05.2020 15:01:51
Deli članek:

BIZARNO in neverjetno! Kamerunec ob prihodu v Rim ŠOKIRAL, danes pa je videti TAKOLE (foto)

Se spomnite tega Kamerunca, sicer člana Lazia, ki je pri 17 letih postal zvezdnik zaradi - svojega videza?

Joseph Minala je pri Laziu že šest let, a je v sinje modrem dresu odigral sila malo tekem. Rimski klub ga v glavnem posoja, že kmalu po prihodu v večno mesto se je namreč izkazalo, da odraslo in korpulentno telo v sebi skriva skromno nogometnega znanja. 


Kamerunec je pri 17 postal član Lazia in zaradi svojega videza postal pravi zvezdnik. Nihče namreč ni verjel, da je še vedno najstnik. Njegova fotografija ob predstavitvi ekipe je namreč nakazovala, da so Rimljani v svoje moštvo pomotoma uvrstili nekoga iz veteranske selekcije. Jasno, številni so posumili o podatkih v njegovih dokumentih. Prepričani so bili, da jih je ponaredil, kar v primeru afriških nogometašev, ki želijo čim več iztržiti iz evropske kariere, ne bi bilo nič novega. Za nameček je iz Afrike prišla informacija, da je kar za 25 let starejši, da ima v resnici 42 let.

Nogometna zveza Italije je prišla do zaključka, da so dokumenti pravi, nadaljnje postopke proti nogometašu in klubu pa zaustavila. No, njegova leta gor ali dol, Minala se v Laziu ni izkazal. Kot posojen nogometaš je igral v nižjeligaških Bariju, Latini in Salernitani, nazadnje je celo branil barve kitajskega kluba Qingdao Huanghai.

Minala bo član Lazia do leta 2021, danes pa ima še vedno nogometno rosnih 23 let. Kaj pa videz ...?