Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.05.2020 16:02:20
Deli članek:

Neymar je povsem PRESENETIL svojega soigralca! Navdušil ga je z ...

Profimedia

Ander Herrera, novi član PSG-ja, je pozitivno presenečen nad novim soigralcem, Brazilcem Neymarjem.

Španski vezist Ander Herrera je v Paris Saint Germain prispel s prepričanjem, da je njegov zvezdniški soigralec Neymar muhasta  in samovšečna oseba. Tak občutek je dobil na podlagi neštetih medijskih zapisov, ki že leta Neymarja obravnavajo v podobni luči. Nekdanji član Manchester Uniteda je priznal, da ne bi mogel biti bolj presenečen, ko je Neymarja spoznal nekoliko pobližje.

"On je največje presenečenje v moji karieri, saj mediji pogosto o njem ne pišejo ravno pozitivnih stvari. Vedno iščejo načine, kako bi ga uničili. Sam sem namesto tega naletel na fanta, ki je ves čas dobre volje in ki se res trudi, da bi bila celotna ekipa močna. Na svojem domu organizira večerje, trudi pa se po najboljših močeh, da bi osvojili čim več lovorik. Vsak dan je nasmejan in zaradi njega je atmosfera v ekipi dobra. Povedal mi je, da je v PSG bolj srečen kot kadarkoli prej. Ko berem o njem, imam občutek, kot da govorijo o drugem človeku," je za ESPN povedal Herrera.

Nekaj besed je posvetil še enemu zvezdniku v svojem novem moštvu, Kylianu Mbappeju:

"Včasih imaš na treningu občutek, kot da trenira z otroki. Že s svojim tekom in gibanjem te pusti daleč zadaj. Včasih se ob njem počutimo kot 12-letni otroci, on je pa kot Usain Bolt. Ko se znajde pred vratarjem, se zna ustaviti in hladnokrvno streljati. To ni lahko. Kylian ima popolno mešanico hitrosti, moči in hladnokrvnosti. Do leta 2025 bo po mojem mnenju osvojil zlato žogo," je še dodal Herrera.