Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.04.2020 08:12:08
Deli članek:

ZAHO V GLAVO! Sem imel PLAČANE VIOLE? Jih KLICAL NA TRENINGE? Kaj pa, če sem bil edini, ki nisem ...

Grega Wernig

Je Zlatko Zahović res plačeval navijačem Maribora, da so počeli določene stvari?

Kaj se je zares dogajalo na relaciji Viole-Zlatko Zahović, je slednji lepo pojasnil v velikem intervjuju s kolegom pri tiskani izdaji Ekipe SN Robertom Balantičem.

Veliko se je govorilo o vašem odnosu z Violami, ki so vam vedno stale ob strani. Kako ste jih 'kupili'? Določeni menijo, da kupiti ni treba postaviti v narekovaj. Mnogi vam očitajo tudi, da ste jih znali uporabiti na vse mogoče načine in da naj bi bili celo sprožilec tistega prihoda na trening, ki je nato vodil do afere Ibraimi.
Verjemite mi, da nimam telefonske številke niti enega od vodij Viol. V vseh 13 letih nisem imel niti ene. V nogometu ni potrebe po tem, da bi govoril, koga imaš rad, kdo te ima rad. To se čuti. Viole vedo, da sem njihov in da so oni moji. Zaradi tega se nam ni treba klicati. Glede prihoda na trening, ki ga omenjate, pa … Takrat sem bil v klubu edini, kar se prej ni zgodilo skoraj nikoli. Kaj pa, če sem bil jaz edini, ki nisem vedel, da bodo Viole prišle na trening? Sicer pa lahko vprašate vodje navijaške skupine, kolikokrat sem se z njimi pogovarjal. Če sem kakorkoli sodeloval z njimi, če so bili pri meni. So pa pogosto bili v pisarni nekoga drugega. A da ne bo kaj narobe, s tem ne mislim nič slabega oziroma domnevam, da se pogovarjajo o pozitivnih stvareh. O organizaciji navijanja, koreografijah in tako naprej. Kar je tudi prav, saj so naši navijači.

CELOTEN VELIKI INTERVJU Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM, V KATEREM JE SPREGOVORIL O SINU LUKI IN VPRAŠANJU PRIVILEGIRANOSTI, O AFERI IBRAIMI, VPLIVU NA TRENERJE MARIBORA, ODNOSU Z VIOLAMI, O TEM, ALI STA BILA ŠPORAR IN CIMEROTIČ RES NA PRAGU MARIBORA, O PRIHODNOSTI MARIBORA, O ALEKSANDRU ČEFERINU IN NJEGOVI TRENUTNI VLOGI, IN ŠE O MARSIČEM, SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI ŠTEVILKI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.