DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

nu
nu
6 04.04.2020 09:14:23

Je to PRVA OKREPITEV Maribora?!? Je to prvi nakup novega ŠPORTNEGA DIREKTORJA?!? Upam, da...

Grega Wernig
Iz Aluminija v Maribor?

Ilija Martinović velja za enega najboljših obrambnih nogometašev v Prvi ligi Telekom Slovenije. V uvodnem delu aktualne sezone je bil steber najbolj čvrste obrambe v prvenstvu, toda ker mu poleti poteče pogodba, nove pa ne želi podpisati, ga je Aluminij postavil na hladno. Po koncu sezone bo Črnogorec odšel drugam, ob tem pa se poraja naslednje vprašanje: bi lahko podpisal za Maribor?! Novi športni direktor slednjega je postal Oliver Bogatinov, ki Martinovića odlično pozna, saj je bil nekaj časa njegov trener v Kidričevem. In Martinović verjame, da mu bi to lahko odprlo vrata do zanj zagotovo sanjskega prestopa.

"Slutim, da si večina navijačev, navsezadnje tudi večina mojih znancev misli, da bi lahko zdaj, ko je športni direktor Maribora postal Oliver Bogatinov, tudi sam končal v Ljudskem vrtu. Najprej bi rad tudi javno čestital za novo funkcijo svojem nekdanjem trenerju in se mu še enkrat zahvalil za vse, kar je storil zame. Za vse, kar smo dosegli skupaj, ko je še bil trener Aluminija, in za vse, kar smo doživljali skupaj. On je eden izmed ljudi, ki so imeli velikanski vpliv v moji karieri. Ponudil mi je priložnost, da pokažem vse svoje vrline. Ne vem, kaj bi vam rekel glede te teme. (smeh) Upam, da bom z Bogatinovom v svoji karieri še sodeloval. Ali v bližnji ali malo bolj oddaljeni prihodnosti," je v intervjuju za časnik EkipaSN dejal 26-letni nogometaš.

345-1-martinovic2 gw
Grega Wernig

CELOTEN INTERVJU Z ILIJO MARTINOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI V DIGITALNI VERZIJI, IN SICER NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike