Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
6 04.04.2020 09:14:23

Je to PRVA OKREPITEV Maribora?!? Je to prvi nakup novega ŠPORTNEGA DIREKTORJA?!? Upam, da...

Grega Wernig
Iz Aluminija v Maribor?

Ilija Martinović velja za enega najboljših obrambnih nogometašev v Prvi ligi Telekom Slovenije. V uvodnem delu aktualne sezone je bil steber najbolj čvrste obrambe v prvenstvu, toda ker mu poleti poteče pogodba, nove pa ne želi podpisati, ga je Aluminij postavil na hladno. Po koncu sezone bo Črnogorec odšel drugam, ob tem pa se poraja naslednje vprašanje: bi lahko podpisal za Maribor?! Novi športni direktor slednjega je postal Oliver Bogatinov, ki Martinovića odlično pozna, saj je bil nekaj časa njegov trener v Kidričevem. In Martinović verjame, da mu bi to lahko odprlo vrata do zanj zagotovo sanjskega prestopa.

"Slutim, da si večina navijačev, navsezadnje tudi večina mojih znancev misli, da bi lahko zdaj, ko je športni direktor Maribora postal Oliver Bogatinov, tudi sam končal v Ljudskem vrtu. Najprej bi rad tudi javno čestital za novo funkcijo svojem nekdanjem trenerju in se mu še enkrat zahvalil za vse, kar je storil zame. Za vse, kar smo dosegli skupaj, ko je še bil trener Aluminija, in za vse, kar smo doživljali skupaj. On je eden izmed ljudi, ki so imeli velikanski vpliv v moji karieri. Ponudil mi je priložnost, da pokažem vse svoje vrline. Ne vem, kaj bi vam rekel glede te teme. (smeh) Upam, da bom z Bogatinovom v svoji karieri še sodeloval. Ali v bližnji ali malo bolj oddaljeni prihodnosti," je v intervjuju za časnik EkipaSN dejal 26-letni nogometaš.

345-1-martinovic2 gw
Grega Wernig

CELOTEN INTERVJU Z ILIJO MARTINOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI V DIGITALNI VERZIJI, IN SICER NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike