sveča Svet24.si

“Tragična nesreča v resničnem pomenu ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

Roman Končar Dobra karma

Romana Končarja je v težave večkrat zapeljala ...

MasterChef, Luka Jezeršek, Alma Rekić, Karim Njena.si

Almo Rekič bolezen prisilila, da bolj skrbi zase

nu
nu
6 04.04.2020 09:14:23

Je to PRVA OKREPITEV Maribora?!? Je to prvi nakup novega ŠPORTNEGA DIREKTORJA?!? Upam, da...

Grega Wernig
Iz Aluminija v Maribor?

Ilija Martinović velja za enega najboljših obrambnih nogometašev v Prvi ligi Telekom Slovenije. V uvodnem delu aktualne sezone je bil steber najbolj čvrste obrambe v prvenstvu, toda ker mu poleti poteče pogodba, nove pa ne želi podpisati, ga je Aluminij postavil na hladno. Po koncu sezone bo Črnogorec odšel drugam, ob tem pa se poraja naslednje vprašanje: bi lahko podpisal za Maribor?! Novi športni direktor slednjega je postal Oliver Bogatinov, ki Martinovića odlično pozna, saj je bil nekaj časa njegov trener v Kidričevem. In Martinović verjame, da mu bi to lahko odprlo vrata do zanj zagotovo sanjskega prestopa.

"Slutim, da si večina navijačev, navsezadnje tudi večina mojih znancev misli, da bi lahko zdaj, ko je športni direktor Maribora postal Oliver Bogatinov, tudi sam končal v Ljudskem vrtu. Najprej bi rad tudi javno čestital za novo funkcijo svojem nekdanjem trenerju in se mu še enkrat zahvalil za vse, kar je storil zame. Za vse, kar smo dosegli skupaj, ko je še bil trener Aluminija, in za vse, kar smo doživljali skupaj. On je eden izmed ljudi, ki so imeli velikanski vpliv v moji karieri. Ponudil mi je priložnost, da pokažem vse svoje vrline. Ne vem, kaj bi vam rekel glede te teme. (smeh) Upam, da bom z Bogatinovom v svoji karieri še sodeloval. Ali v bližnji ali malo bolj oddaljeni prihodnosti," je v intervjuju za časnik EkipaSN dejal 26-letni nogometaš.

345-1-martinovic2 gw
Grega Wernig

CELOTEN INTERVJU Z ILIJO MARTINOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI V DIGITALNI VERZIJI, IN SICER NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike