hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 03.04.2020 18:53:58

Flick pri Bayernu do leta 2023

Profimedia
Nemški nogometni prvak Bayern iz Münchna je podaljšal sodelovanje s trenerjem Hansijem Flickom do leta 2023, so danes sporočili iz bavarskega kluba.

"Bayern München je zelo zadovoljen z delom Hansija Flicka. Ekipa se je pod njegovim vodstvom razvila in igra privlačen nogomet," je v zvezi s tem dejal predsednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Flick, sicer nekdanji pomočnik selektorja nemške reprezentance Joachima Löwa, je trenerske vajeti pri bavarskem nogometnem velikanu prevzel novembra lani, ko je na tem položaju zamenjal Hrvata Nika Kovača.



Prvotno mu je bilo ponujeno začasno mesto trenerja, v tem obdobju pa se je 55-letni Flick zelo izkazal in si prislužil dolgoročno pogodbo do 30. junija 2023.

Bayern je trenutno na prvem mestu v bundesligi in se je prebil v polfinale domačega pokalnega tekmovanja, na mednarodni sceni pa je na lepi poti, da se prebije v četrtfinale. Na prvi tekmi osmine finala lige prvakov proti angleškemu Chelseaju je zmagal s 3:0, povratna tekma pa po izbruhu pandemije novega koronavirusa še ni bila odigrana.

Članki iz rubrike