duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
1 23.03.2020 11:45:24

Olimpija, Maribor in drugi pred TEŽKIM OBDOBJEM: Prodaje bodo še BOLJ NUJNE, prednost pa je, da ...

Jurij Kodrun
Ugledni agent Amir Ružnić pravi, da bo prekinitev vseh nogometnih aktivnosti negativno vplivala tudi na slovenske klube.

Planet po imenu nogomet je obstal. Toda kako bo to vplivalo na vse skupaj? Na klube, na nogometaše? Predvsem napovedi za klube so bolj kot ne črnoglede. Že res, da številni služijo nore zneske, toda le če igrajo. Če mirujejo, pa ... No, potem bo tisti, ki jih plačuje, dobro premislil, ali je to smiselno početi še naprej. Dokler vse pač stoji. Ob tem se poraja vprašanje: kaj pa slovenski klubi? Ugledni slovenski agent Amir Ružnić je prepričan, da se tudi Olimpija, Maribor in drugi ne bodo mogli povsem izogniti negativnim posledicam izbruha koronavirusa.

"Slovenski nogomet čaka težko obdobje," je prepričan Primorec, ki med drugim skrbi za karieri Josipa Iličića in Andraža Šporarja. V pogovoru za Nogomanio je Ružnič nadaljeval: "Res je, da je drugače kot v tujini, kjer je TV-denar glavni vir financiranja, bo pa vseeno treba stisniti zobe. Vprašanje je, kaj bo s sponzorji, prodaje igralcev bodo zdaj še bolj nujne. Slovenski nogomet ima vendarle manjšo prednost, in sicer to, da se je vajen boriti. Nenehno je v boju za preživetje, tako bo tudi v bodoče."

ruznic gw
Grega Wernig

Značke: amir-ružnić, plts

Članki iz rubrike