duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
20 20.03.2020 12:15:26

Katastrofalno: Kopa se v denarju, a Ronaldu grozijo NEVERJETNE POSLEDICE! Bo ostal brez ...

Cristiano Ronaldo je eden najbolje plačanih športnikov na svetu, zaradi pandemije koronavirusa pa bi lahko ostal brez več milijonov evrov.

Ni skrivnost, da so odpovedi različnih tekmovanj v svetu športa povzročile velikanske finančne izgube, posledice bi bile za mnoge lahko tudi katastrofalne. Številnim klubom že zdaj grozi velika finančna izguba, v primeru dokončne odpovedi prvenstev po Evropi pa bi bile posledice za številne bržkone nepopravljive.

Kaj pa posamezniki? Italijanski mediji poročajo, da bi v primeru odpovedi brez dela prihodka ostali tudi posamezniki iz sveta športa. Med drugim so razkrili, da bi predčasni konec elitnega italijanskega prvenstva najbolj po žepu udaril največjega zvezdnika iz vrst Juventusa. Cristiano Ronaldo v Italiji prejema plačo v višini 31 milijonov evrov, če bi se liga končala že v tej fazi, pa bi nogometaši ostali brez tretjine plače. V primeru portugalskega asa to pomeni, da bi ostal brez 10 milijonov evrov, hkrati  velja dodati, da bi se vse skupaj lahko preselilo tudi na sodišče, ki bi na koncu odločilo, kakšne zneske bi morali klubi izplačati.

Škodo v italijanskem nogometu do tega trenutka ocenjujejo na približno 70 milijonov evrov, v primeru dokončne odpovedi bi se številka gibala okoli 700 milijonov evrov.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike