par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

dež, nevihta, bohinj Svet24.si

Na nebu se je razbesnelo, v delih države velika ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

nu
nu
20 20.03.2020 12:15:26

Katastrofalno: Kopa se v denarju, a Ronaldu grozijo NEVERJETNE POSLEDICE! Bo ostal brez ...

Cristiano Ronaldo je eden najbolje plačanih športnikov na svetu, zaradi pandemije koronavirusa pa bi lahko ostal brez več milijonov evrov.

Ni skrivnost, da so odpovedi različnih tekmovanj v svetu športa povzročile velikanske finančne izgube, posledice bi bile za mnoge lahko tudi katastrofalne. Številnim klubom že zdaj grozi velika finančna izguba, v primeru dokončne odpovedi prvenstev po Evropi pa bi bile posledice za številne bržkone nepopravljive.

Kaj pa posamezniki? Italijanski mediji poročajo, da bi v primeru odpovedi brez dela prihodka ostali tudi posamezniki iz sveta športa. Med drugim so razkrili, da bi predčasni konec elitnega italijanskega prvenstva najbolj po žepu udaril največjega zvezdnika iz vrst Juventusa. Cristiano Ronaldo v Italiji prejema plačo v višini 31 milijonov evrov, če bi se liga končala že v tej fazi, pa bi nogometaši ostali brez tretjine plače. V primeru portugalskega asa to pomeni, da bi ostal brez 10 milijonov evrov, hkrati  velja dodati, da bi se vse skupaj lahko preselilo tudi na sodišče, ki bi na koncu odločilo, kakšne zneske bi morali klubi izplačati.

Škodo v italijanskem nogometu do tega trenutka ocenjujejo na približno 70 milijonov evrov, v primeru dokončne odpovedi bi se številka gibala okoli 700 milijonov evrov.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike