polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

nu
nu
2 20.03.2020 11:58:50

Olimpija?! NOSIM JO V SRCU! Bivši član zeleno-belih iz Ljubljane javno priznal: VRNIL BI SE!

alesfevzer.com
Danijel Miškić še ni pozabil na Olimpijo.

Preden je zapustil Slovenijo, je z Olimpijo osvojil dvojno krono. Zdaj je Danijel Miškić v Rusiji, kjer igra za prvoligaški klub Orenburg, kjer mu družbo delata tudi Slovenec Žiga Škoflek in prav tako nekdanji član Olimpije Ricardo Alves. Toda čeprav sta in Slovenija in Ljubljana za Miškića, ki je pri nas igral tudi za Celje, že preteklost, je na glas priznal, da ni pozabil okolja, v katerem si je nekoč služil kruh. Še več, pravi, da in Ljubljano in Olimpijo nosi v srcu, zato bi se nekoč z največjim veseljem spet vrnil med zmaje.

"Mlada, najlepša leta življenja sem preživel v Sloveniji. Ogromno mi je dala. Vse. Nikdar je ne bom pozabil! Življenje nogometaša je, kakršno je. Šel sem v Rusijo, ker sem želel v boljšo ligo. Tukaj je vse v najlepšem redu, res se ne smem pritoževati. Toda Slovenija … Obožujem jo. In predvsem Ljubljano! Resnično. Tudi žena in starši. Ko sem igral za Olimpijo, so redno prihajali v Ljubljano. Zares jo nosim v srcu in vedno jo bom," je dušo v pogovoru za časnik EkipaSN izlil nogometaš sredine igrišča iz Hrvaške in nadaljeval: "V Ljubljano bi se takoj vrnil. In v Olimpijo. Zaradi življenja, zaradi vsega. Ta klub … Zame je nekaj posebnega. Verjetno tudi zato, ker prej nikjer nisem doživel tega, kar sem pri Olimpiji. Tudi Celje je dober klub, ampak tam nimajo toliko navijačev kot v Ljubljani. Lepo je bilo igrati v odličnem vzdušju. Pa potem večni derbiji … Noro! In ko hodiš po mestu, pa te ljudje prepoznajo. Vse to je razlog, zakaj mi je Olimpija ostala v srcu. Res mi je bilo lepo v tem klubu, zato tudi mislim zelo resno, ko pravim, da bi se vrnil k Olimpiji. Nekega dne. Zagotovo."

CELOTEN POGOVOR Z NEKDANJIM ČLANOM CELJA IN OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! TODA OSTANITE DOMA, ZA SUPER UGODNO CENO JE EDINI SLOVENSKI ŠPORTNI DNEVNIK DOSEGLJIV TUDI V ELEKTRONSKI OBLIKI, IN SICER NA TRAFIKA24.SI!

miskic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike