900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 20.03.2020 11:54:13

Kloppa navijači obožujejo, TAKO pa ga je OPISAL njegov bivši sodelavec: NOR je in ...

Profimedia
Jürgen Klopp je s svojo pojavo in s svojim delom povsem obnorel navijače klubov, v katerih je deloval. Tako v Liverpoolu kot v Dortmundu in Mainzu ga častijo skoraj kot boga.

Kakšen pa je v resnici, je razkril njegov nekdanji sodelavec v Borussii, in sicer fizioterapevt Frank Zollner, ki pravi, da je Klopp poseben in včasih zelo sebičen. "Poseben je, malo nor. Velikokrat si o njem lahko misliš, da je neverjeten, včasih pa, da je izjemno sebičen," je zgodbo začel Zollner.

"Nekoč sem prejel klic Jakuba Blaszczykowskega, ki se je ravno vračal z reprezentančne akcije. Rekel mi je, da zaradi poškodbe mišice ne more trenirati, a da bo kljub temu prišel na zbor. Pred sestankom sem odšel do Kloppa in mu razložil situacijo z Blaszczykowskim. Povsem je ponorel, verjetno zaradi tega, ker je ravnokar izvedel za njegovo poškodbo. Navadno bi v takem trenutku prišel njegov pomočnik Željko Buvač in mu rekel, naj pokadi cigareto in se umiri. Zanimivo je, da je imel Kloppo vedno jajca, da se je opravičil, ko je videl, da je šel prek meje," je zaključil Zollner.

Članki iz rubrike