Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
08.03.2020 10:17:48
Deli članek:

Športni direktor OBISKAL SLAČILNICO! Kaj se je dogajalo?

NZS

Po porazu je stadion razumljivo zapustil nejevoljen.

Domžalska kriza se nadaljuje. Oziroma se stopnjuje, dvakratni prvaki so v sobotnem popoldnevu doživeli že četrti spomladanski poraz, edino točko so osvojili v domačem remiju s Celjani. Namesto želenega boja za evropsko vstopnico jih v nadaljevanju prvenstva čaka boj za obstanek, vsega izkupička so se ob Kamniški Bistrici veselili tudi nogometaši Aluminija, ki so zmagali s 3:1.

Kidričani niso blesteli, a jim ni bilo niti treba. Dovolj je bilo, da so se dobro postavili v obrambi, da so bili disciplinirani, vse ostalo so na neki način opravili gostitelji, pri katerih je zelo opazno, da so psihološko na dnu. Privoščili so si ogromno napak, kar so rdeče-beli znali unovčiti. Najprej je Tilen Pečnik kaznoval poigravanje Senijada Ibrićića na robu svojega kazenskega prostora, v sedmi minuti nadaljevanja je Nemanja Jakšić unovčil nezbranost v domači obrambi za 0:2, za 0:3 je po protinapadu zadel Mihael Klepač, za kozmetični popravek rezultata je v sodnikovem dodatku poskrbel Zeni Husmani.

Domžalčani razočaranja seveda niso mogli skriti. Bili so povsem poklapani in hkrati niso mogli verjeti, da se jim dogajajo skoraj neverjetne napake, roko na srce jim v nekaterih ključnih trenutkih tudi sreča ni bila naklonjena, pri izidu 0:0 je denimo Arnel Jakupović stresel vratnico. Ampak jasno je, da je vrag odnesel šalo, voz bo treba potegniti iz blata, da so razmere resne, pa je razkril tudi dogodek po tekmi. Slačilnico, v kateri je bil v tistem trenutku tudi trener Andrej Razdrh, je namreč obiskal športni direktor Matej Oražem. Kaj natančno se je dogajalo, kakšen je bil nastop snovalca kadrovske politike, lahko le ugibamo, a je dejstvo, da je stadion zapustil nejevoljen, jezen. Hkrati se kakopak zastavlja vprašanje, kakšna bo nadaljnja usoda vrhniškega strokovnjaka na klopi dvakratnih prvakov.