podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ro
ro
3 08.03.2020 09:22:48

GOVORIJO MI, DA SEM KRALJ, je dejal pred dvobojem v LJUDSKEM VRTU, potem pa …

Grega Wernig
V veliki meri je zaznamoval spopad pod Kalvarijo.

Vsekakor je odkritje začetka spomladanskega dela sezone. V izdihljajih prestopnega roka je s statusom posojenega igralca zagrebškega Dinama postal član Brava in nemudoma zablestel, Roko Baturina se je na dozdajšnjih petih preizkušnjah že štirikrat vpisal med strelce.

"Vse je se takoj začelo zelo dobro. Zdaj mi tukaj vsi govorijo, da sem kralj, ha, ha ... A seveda vem, da moram v takšnem slogu nadaljevati, to je šele začetek," je v pogovoru za Sportske novosti v pričakovanju spopada z Mariborom med drugim povedal sin nekdanjega napadalca Hajduka Mateja Baturine. In nato pod Kalvarijo upravičil naziv kralja. Najprej je bil nad njim storjen prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je realiziral Luka Žinko, nakar se je v končnici prvega dela še sam vnovič vpisal med strelce in napovedal poznejši scenarij.

"Trener Dejan Grabić me je klical že pred časom. Spremljal me je na pripravah z Dinamom in mi dejal, da mu manjka ravno takšen igralec in da bi si želel, da se pridružim njegovi ekipi. Privolil sem v zadnjem hipu, tudi trener Nenad Bjelica pa se je strinjal, da bi bilo zame najbolje, da bi odšel v klub, v katerem bi redno igral. Jasno je, da ni lahko iz udobja Dinama oditi v ekipo, ki se v slovenski ligi bori za obstanek, a za zdaj kaže, da je bila to odlična poteza. Počutim se sijajno, liga mi ustreza," pravi Roko Baturina in dodaja, da je v nenehnih stikih s strategom modrih. "Bjelica me pokliče in čestita za zadetke. Prav tako kot soigralci, trenerji ... Vsi so veseli, da sem tako dobro začel."

Članki iz rubrike