stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

rb
rb
0 21.02.2020 13:20:09

Tega si nihče ni drznil napovedati: Kako po operaciji napreduje nepogrešljivi MURAŠ? Matko je ...

Aleš Cipot
Dolgega pričakovanja je konec, začenja se zares, muraši bodo spomladanske cilje začeli uresničevati v nedeljo ob Kamniški Bistrici.

Ekipi se bosta srečali že petič v tej sezoni, neznank torej ni, zato pa je razumljivo kar nekaj negotovosti povezane s trenutno pripravljenostjo. Prijateljske preizkušnje pogosto ne razkrijejo vse resnice, uvodni prvenstveni dvoboj bo že postregel z veliko več odgovori. »Komaj čakamo, da vidimo, kje smo, česa smo sposobni,« je globoko vzdihnil podpredsednik in športni direktor črno-belih Denis Rajbar, ki priznava, da so njegovi občutki v pričakovanju spopada z dvakratnimi prvaki precej nedorečeni. »Ne smemo zanemariti spoznanja, da je kar nekaj novih igralcev in potrebujemo čas, da bomo še bolje uigrani, toda seveda sem optimist. Prepričan sem, da je ekipa dobro sestavljena, da premoremo dovolj kakovosti za želeno podobo, ampak orkester se mora uglasiti,« dodaja snovalec kadrovske politike v Fazaneriji.

Prekmurci se bodo predstavili v močno oslabljeni zasedbi. Zaradi poškodb ne bo Matka Obradovića, Marina Karamarka, Renata Simića in Fejsala Mulića, prav tako kot tudi seveda kapetana Alena Kozarja, ki je odsoten že od druge polovice septembra in v tej sezoni ne bo več igral. Enako velja za slovenskega mladinskega reprezentanta, ki se je na ravnico preselil iz Fiorentine, prve informacije so takšno usodo napovedovale tudi prvemu vratarju. Ampak vse kaže, da se bo Matko Obradović vrnil prej, kot si je kdorkoli drznil napovedati, okrevanje po operaciji dlančnice hitro napreduje. Po nekaterih navedbah bi bil morda lahko s kančkom čudeža nared že za polfinale pokalnega tekmovanja (18. marec). »Matko je zares velik optimist, toda moramo ostati previdni, preudarni. Ne smemo prehitevati, navsezadnje ga v kratkem čaka še en lažji poseg. Za konkretnejše napovedi je vsekakor prezgodaj,« se je odzval Denis Rajbar.

Značke: mura, obradović

Članki iz rubrike