franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
4 21.02.2020 10:13:48

Amir DERVIŠEVIĆ brez dlake na jeziku: Povem vam, kaj si mislim o žaljivih GRAFITIH v Fužinah!

Grega Wernig
Za Amirja Derviševića bo sobotni derbi v Mariboru spet poseben.

Čeprav ne bo njegov prvi, daleč od tega, pa so večni derbiji za Amirja Derviševića vedno posebni. Tudi zaradi dejstva, da je Ljubljančan v dresu Maribora. Izkušeni vezist je v zadnjih nekaj sezonah nihal med statusom najboljšega igralca Maribora do B-ekipe, na derbiju pa bo tokrat prav gotovo eden od ključnih članov ekipe. 

V velikem intervjuju za Večer je med drugim spregovoril tudi o svoji izjavi, ki je dvignila ogromno prahu, in sicer, da v njegovih Fužinah ljudje navijajo zanj in ne za Olimpijo. "Mogoče niso dojeli, kaj sem hotel reči. Valjda bodo ljudje iz Ljubljane navijali za Olimpijo. Tudi moj sorodnik , ki je dolga leta za Olimpijo, ne bo nikoli za Maribor na derbiju. Ko igramo proti drugi ekipi , bo pa verjetno zame," je povedal Dervišević in se dotaknil tudi zloglasnih grafitov v Fužinah. 

Navijači Olimpije so namreč pred slabima dvema letoma dali Derviševiću jasno vedeti, kaj si mislijo o njem: "Derva, pi*ka prodana, ti si fužinska banana," je pisalo na enem grafitu, z drugim pa so mu sporočili: "Prodani fužinski sin, delaš se Štajercem fin." In podpis: Ultras Fužine.

"Mene niso zmotili, starše bolj. Cela uzbuna je bila po Fužinah. Grdo je, ko prideš do bloka in je vse porisano, se pa s tem nisem dosti obremenjeval. Zdaj je okej, še vedno lahko grem domov," je za Večer še izjavil Dervišević. 

Članki iz rubrike