duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
4 21.02.2020 10:13:48

Amir DERVIŠEVIĆ brez dlake na jeziku: Povem vam, kaj si mislim o žaljivih GRAFITIH v Fužinah!

Grega Wernig
Za Amirja Derviševića bo sobotni derbi v Mariboru spet poseben.

Čeprav ne bo njegov prvi, daleč od tega, pa so večni derbiji za Amirja Derviševića vedno posebni. Tudi zaradi dejstva, da je Ljubljančan v dresu Maribora. Izkušeni vezist je v zadnjih nekaj sezonah nihal med statusom najboljšega igralca Maribora do B-ekipe, na derbiju pa bo tokrat prav gotovo eden od ključnih članov ekipe. 

V velikem intervjuju za Večer je med drugim spregovoril tudi o svoji izjavi, ki je dvignila ogromno prahu, in sicer, da v njegovih Fužinah ljudje navijajo zanj in ne za Olimpijo. "Mogoče niso dojeli, kaj sem hotel reči. Valjda bodo ljudje iz Ljubljane navijali za Olimpijo. Tudi moj sorodnik , ki je dolga leta za Olimpijo, ne bo nikoli za Maribor na derbiju. Ko igramo proti drugi ekipi , bo pa verjetno zame," je povedal Dervišević in se dotaknil tudi zloglasnih grafitov v Fužinah. 

Navijači Olimpije so namreč pred slabima dvema letoma dali Derviševiću jasno vedeti, kaj si mislijo o njem: "Derva, pi*ka prodana, ti si fužinska banana," je pisalo na enem grafitu, z drugim pa so mu sporočili: "Prodani fužinski sin, delaš se Štajercem fin." In podpis: Ultras Fužine.

"Mene niso zmotili, starše bolj. Cela uzbuna je bila po Fužinah. Grdo je, ko prideš do bloka in je vse porisano, se pa s tem nisem dosti obremenjeval. Zdaj je okej, še vedno lahko grem domov," je za Večer še izjavil Dervišević. 

Članki iz rubrike